Έφη Αχτσιόγλου: Οι φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει

Με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έφη Αχτσιόγλου: Οι φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει

Η Έφη Αχτσιόγλου διανύει τον 9ο μήνα εγκυμοσύνης της με αποτέλεσμα να έχει μπει στην τελική ευθεία αφού θα φέρει το πρώτο της παιδάκι.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η πρώην υπουργός Εργασίας και γραμματέας του Σύριζα θα γίνουν σύντομα γονείς και όπως είναι λογικό, είναι τέρμα ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του μωρού τους. Και μιας και μιλάμε για τους γονείς, 6 διάσημοι Έλληνες αναγκάστηκαν να κάνουν test DNA για να μάθουν όλη την αλήθεια.

Όπως έχει γίνει γνωστό η μέλλουσα μανούλα περιμένει αγοράκι με αποτέλεσμα εκείνη και ο σύντροφός της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί και προσωπικές της φωτογραφίες με τους followers της στο instagram, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα.

«Λίγες μέρες έμειναν!», έγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της εγκυμονούσας στο Instagram.

Έφη Αχτσιόγλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Έφη Αχτσιόγλου- σύντομα μανούλα

Ποια είναι η Έφη Αχτσιόγλου;

  • Η Ευτυχία Αχτσιόγλου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας. Είναι Ελληνίδα διδάκτορας του Εργατικού Δικαίου,δικηγόρος αλλά και πολιτικός. Η ίδια είναι εν ενεργεία βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019.
  • Η Έφη Αχτσιόγλου έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης αλλά και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τις 5 Νοεμβρίου του 2016 έως και τις 9 Ιουλίου του 2019.
  • Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.
  • Το 2014, ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου. Έχει εργαστεί, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στον Τομέα Αστικού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2009 έως το 2013,καθώς και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.
  • Επιπλέον, Το 2019 αποκάλυψε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο