Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου για την απώλεια που της κόστισε

«Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου για την απώλεια που της κόστισε

Σε μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία με αφορμή τον μαθητή από τη Ναύπακτο που αρίστευσε στις Πανελλήνιες αφού έχασε τους γονείς του από τον κορωνοϊό, και μίλησε για την απώλεια που της κόστισε.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Θα σας πω πολύ σύντομα, καμία σχέση με αυτό, όμως, απώλεια ήταν και για μένα τότε. Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια περίοδος που βίωσα την πρώτη απώλεια, της γιαγιάς μου, της μαμάς της μητέρας μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για μένα ήταν ο άνθρωπός μου, ήταν παραπάνω από μάνα μου. Τότε ήταν η περίοδος που θα έδινα εξετάσεις για το πτυχίο των γερμανικών. Τα παράτησα όλα. Έκανα μια μεγάλη παύση, μια άρνηση μην αποδεχόμενη το γεγονός ότι είχα χάσει έναν άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπώ».

«Βρέθηκε ένας άνθρωπος, μια καθηγήτρια, η οποία μου είπε “κάνε το, σκέψου τι θα ήθελε η γιαγιά σου”. Πήγα κι έδωσα εξετάσεις, πήρα με άριστα το πτυχίο μου», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Για την Ιωάννα Μαλέσκου η φετινή χρονιά αδιαμφισβήτητα ήταν άκρως διδακτική, αφού η παρουσιάστρια πέρα από τα προσωπικά της, κατάλαβε αρκετά σύντομα τις δυσκολίες αλλά και τα ρίσκα που έχει ο συγκεκριμένος χώρος .

Σύμφωνα με τον σταθμό του Φαλήρου, οι οποίοι πίστευαν και υποστήριζαν την θέλουν να συνεχίσει όπως ακριβώς είναι και σήμερα. Βέβαια υπήρξαν αρκετά σενάρια που την ήθελαν να είναι σε μεγαλύτερη εκπομπή και να βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν.

Τί θα κάνει τελικά;

Φυσικά αυτό δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή θα κάνει ένα γενικό «refresh» ως προς το δυναμικό της αλλά και πίσω από τις κάμερες. Πάντως, το τιμόνι της εκπομπής -μετά την παραίτηση των αρχισυντακτών Γρηγορόπουλου και Παλούδη – θα παραμείνει ο αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης που ανέλαβε μετά τις αποχωρήσεις αλλά και η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου.

Για την επόμενη σεζόν υπάρχει η σκέψη, παρά τις φήμες ότι θα γίνουν αλλαγές στην παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου, να μην αλλάξει τίποτα και ως προς τους συνεργάτες της παρουσιάστριας μπροστά στις κάμερες. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Μάνος Μαγιάτης και η Μάρτζυ Λαζάρου ακόμη δεν έχουν ανανεώσει για του χρόνου παρά τη θετική πρόθεση που παρασκηνιακά δείχνει το κανάλι, αλλά φαίνεται να παραμένουν στο πλευρό της.

Τέλος, η σκέψη να γίνει μια προσθήκη στο πάνελ από κάποιον παίκτη του Survivor θα εξαρτηθεί για το πότε έχουν σκοπό να προβληθεί το ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς να αποκλείεται αν η πανδημία το επιτρέψει αυτό να γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.