Βάφτισε την κόρη της η Τζένη Μπότση

Αυτές είναι οι νονές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάφτισε την κόρη της η Τζένη Μπότση

Η Τζένη Μπότση βάφτισε σήμερα το πρωί την κόρη της και μάλιστα, με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ποιες είναι οι νονές.

Η μικρή της, πήρε το όνομα «Αλίκη» και οι νονές της δεν είναι άλλες από τη γνωστή κωμικό Κατερίνα Βρανά και τη ραδιοφωνική παραγωγός και φίλη του ζευγαριού, Σία Μπούρα – Ξαναλάτου.

Η κόρη της ηθοποιού έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πήγε για πρώτη φορά στον βρεφονηπιακό.

Οι νονές της κόρης της Τζένης Μπότση

Τζένη Μπότση κόρη
Τζένη Μπότση βαφτίσια κόρης

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με έσπρωξε να μιλήσω και για τη σεξουαλική παρενόχληση»

Η Τζένη Μπότση μίλησε στο Tik Talk με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Αναφέρθηκε μάλιστα, στο πόσο της συμπαραστάθηκε όταν κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Ο Φώτης ήταν πάντα για μένα ένα χέρι που με σπρώχνει και έτσι με έσπρωξε να μιλήσω και για τη σεξουαλική παρενόχληση. Του το χρωστάω πραγματικά γιατί με έκανε να νιώσω πιο ελεύθερη.

Όταν ξεκίνησε όλο αυτό με τη Σοφία Μπεκατώρου, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Μου επιτρέπεις να ποστάρω κάτι; Δεν θέλω να στενοχωρηθείς ή να αγχωθείς”. Και στη συνέχεια μου είπε ότι είχε κάποια μηνύματα που κατάλαβαν ότι αναφερόταν σε εμένα και του έλεγαν πως δεν είμαι έτοιμη.

Και του λέω “εσύ πιστεύεις ότι είμαι έτοιμη;” και μου λέει “δεν ξέρω, εσύ θα το αποφασίσεις”. Και τότε του λέω “ναι είμαι έτοιμη, θα το κάνω”. Ήταν δίπλα μου, στη δικηγόρο μας, ήταν δίπλα μου όταν πήγα και μίλησα. Βγήκε και μίλησε για εμάς, σαν να είχε συμβεί και σε εκείνον. Όταν μιλάς για έναν άνθρωπο δικό σου, μιλάς με πιο έντονα συναισθήματα.

Μιλάω για τον εαυτό μου. Εκείνος μίλησε για εμένα και γι’ άλλη μια φορά τον έβλεπα στην τηλεόραση κι έκλαιγα… Και έλεγα πόσο τυχερή είμαι που τον έχω, που είναι φίλος μου», εξομολογήθηκε.