Κώστας Τσουρός: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Τσουρός: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Τίτλοι τέλους για το καλοκαίρι έπεσαν το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε γίνεται, με τον Κώστα Τσουρό να ανακοινώνει την αποχώρηση του.

Η παρουσιάστρια ήταν συγκινημένα μιας και από το πλευρό της δεν φεύγει μόνο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αλλά και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος πρόκειται να είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ ο πρώτος φημολογείται πως θα τον δούμε στην νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του την εκπομπή λοιπόν, ο Κώστας Τσουρός προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και πάνω από όλα φυσικά την Ναταλία Γερμανου.

Η ανάρτηση του Κώστα Τσουρού

«Όπως είπες και χτες στο φινάλε της εκπομπής μας @natalia_germanou αυτή η παρέα δεν θα σπάσει ποτέ! Τα δάκρυα στα μάτια μου τα είπαν όλα... τα υπόλοιπα τα ξέρετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά! @evelina_nikoliza @natalia_argyraki @panagiotis_ruff @theodorekoutsogiannopoulos @billdrimousis και φυσικά όλοι οι συνεργάτες μας ανεξαιρέτως! 3 χρόνια @kalyteradeginetai για μένα! Εύχομαι σε εσάς, η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο μαγική όπως η φετινή! Πάντα με αλήθεια... όποια κι αν είναι αυτή! Σας αγαπώ πολύ όλους», έγραψε στη λεζάντα.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού του σχολίασε:«Αγάπη για όσα περάσαμε μαζί και χαρά για τα καλύτερα που έρχονται .Ψαράκι μου ευαίσθητο.. για σένα έχει μόνο προς τα πάνω πια ! Σ αγαπάω».

Κώστας Τσουρός η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Το αντίο του Κώστα Τσουρού

«Αυτά τα τρία χρόνια πέρασα μαζί σου πολύ ωραία. Ειλικρινά με βοήθησες να γίνω λίγο δημοσιογράφος. Είσαι τίμιο παιδί ρε συ Κώστα», του είπε, με εκείνον να απαντά: «Σε αγαπάω πολύ Ναταλία και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Είναι πολύ βαρύ για εμένα. Είμαστε τρία χρόνια μαζί, είσαι μεγάλο σχολείο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή να λέω ότι έμαθα δίπλα σου».

«Ο Κώστας έχει μια σπάνια τιμιότητα. Πολύ πριν ξεκινήσει να μιλάει για τα σχέδιά του, πρώτα σε εμένα τα είπε. Όποιος θέλει να λέγεται τιμονιέρης ενός καραβιού, πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να αφήνει τους ανθρώπους να πετάξουν. Είμαστε φίλοι κι έτσι θα παραμείνουμε. Μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία και να σκίσεις και θα σε καμαρώνουμε».