Ναταλία Γερμανού: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της από την εκπομπή "Καλύτερα Δεν γίνεται"

Γιατί καλύτερα δεν γίνεται

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της από την εκπομπή

Το "Καλύτερα δεν γίνεται" μπορεί να έριξε αυλαία μέσα από την συχνότητα του καναλιού ALPHA αλλά για να κλείσει ακόμη καλύτερα αυτό το κεφάλαιο, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της είχαν εχθές μια βραδινή έξοδο.

Η Ναταλία με τη Ναταλία Αργυράκη, την Εβελίνα Νικόλιζα , τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κώστα Τσουρό ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή, βγήκαν όλοι μαζί σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και τα instagram accounts τους πήραν φωτιά από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν.

Έξοδος για τους Καλύτερα δεν γίνεται

Έξοδος για Ναταλία Γερμανού και συνεργάτες

Οι αλλαγές στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Η αλήθεια είναι πως η Ναταλία είχε δηλώσει πως θα υπάρξουν αλλαγές.

«Έχουμε δύο που φεύγουν και τρεις που μένουν. Έχουμε αγάπη και χαρά για όλους. Θέλω να πω ότι όλοι οι άνθρωποι αγαπιούνται για κάποιον λόγο. Επειδή ταιριάζουν οι αύρες τους, οι ενέργειές τους. Αυτή η αγάπη δεν σταματάει επειδή χωρίζουν οι επαγγελματικοί δρόμοι. Ήμουν ευλογημένη αυτή τη χρονιά. Συνεργαστήκαμε με καταπληκτικούς ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημιοσιογράφους που δούλεψαν γι αυτήν την εκπομπή. Και αυτούς που θα συνεχίσουν και αυτούς για να πούμε την αλήθεια δέχτηκαν καλύτερη πρόταση και φεύγουν. Με όλη μου την καρδιά τους εύχομαι να προοδεύσουν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Να ευχαριστήσω τον Βασίλη Δρυμούση που πρέπει να έχει βγάλει φωτοστέφανο. Έχω τσακωθεί μαζί του περισσότερο από ότι με όλους τους συντρόφους μου. Ξέρει πόσο τον αγαπώ και με αγαπάει. Ευχαριστώ τον σκηνοθέτη, την παραγωγή μας και να έρθω στους μπροστά. Παναγιώτη σε ευχαριστώ που είσαι φίλος μου. Το Ναταλάκι ήταν δική μου ανακάλυψη. Εβελίνα μου είσαι τόσο καλή που αναρωτιέμαι αν είσαι αληθινή. Είναι η ζωντανή μου βαλεριάνα, Θοδωρή στα είπα και πριν, ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Τελευταίος είχε μείνει ο Κώστας Τσουρός, με τη Ναταλία Γερμανού να του αφιερώνει το τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου, «Μεγάλες Αγάπες». Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν, με τον δημοσιογράφο να ξεσπά σε κλάματα.

«Αυτά τα τρία χρόνια πέρασα μαζί σου πολύ ωραία. Ειλικρινά με βοήθησες να γίνω λίγο δημοσιογράφος. Είσαι τίμιο παιδί ρε συ Κώστα», του είπε, με εκείνον να απαντά: «Σε αγαπάω πολύ Ναταλία και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Είναι πολύ βαρύ για εμένα. Είμαστε τρία χρόνια μαζί, είσαι μεγάλο σχολείο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή να λέω ότι έμαθα δίπλα σου».

«Ο Κώστας έχει μια σπάνια τιμιότητα. Πολύ πριν ξεκινήσει να μιλάει για τα σχέδιά του, πρώτα σε εμένα τα είπε. Όποιος θέλει να λέγεται τιμονιέρης ενός καραβιού, πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να αφήνει τους ανθρώπους να πετάξουν. Είμαστε φίλοι κι έτσι θα παραμείνουμε. Μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία και να σκίσεις και θα σε καμαρώνουμε».