Πόπη Τσαπανίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον εγγονό της - Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

«Πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόπη Τσαπανίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον εγγονό της - Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς πριν από μερικές ημέρες έγινε γιαγιά, με την κόρη της να φέρνει στον κόσμο το παιδάκι της.

Η σπουδαία δημοσιογράφος ταξίδεψε μάλιστα και στην Ολλανδία, όπου ζει και εργάζεται η κόρη της Μαρίνα, για να είναι μαζί της κατά τη γέννηση του εγγονού της.

Η ανακοίνωση της γέννησης του μικρού Έκτορα ήταν η εξής: «Η γέννηση ενός παιδιού είναι από μόνη της ένα δώρο και σήμερα για εμάς είναι μόνο μια μέρα γιορτής! 26 Ιουνίου 2021. Αυτή η ημερομηνία θα έχει πάντα στο ημερολόγιο μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση. Είναι η μέρα που η Μαρίνα έγινε μαμά για πρώτη φορά, ο Vitto έγινε μπαμπάς, η Πόπη μας γιαγιά, η Εύα & η Ευτυχία θείες, και φυσικά η γιαγιά Μαρίνα είναι πλέον προγιαγιά!».

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Πόπη Τσαπανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και τις πρώτες φωτογραφίες με τον εγγονός της.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Πόπη Τσαπανίδου φωτογραφίες με τον εγγονό της

Πόπη Τσαπανίδου φωτογραφίες με τον εγγονό

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου, θέλησε να μιλήσει για τις στιγμές που ζει αυτές τις μέρες.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.