Survivor: Πώς είναι σήμερα η Ροδάνθη

Θα τα χάσετε με το καλλίγραμμο κορμί της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor: Πώς είναι σήμερα η Ροδάνθη

Την Ροδάνθη Καπαρού την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor.
Μπορεί να την χάσαμε από την επικαιρότητα όμως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media φαίνεται πως παραμένει για τα καλά ενεργή.

Μάλιστα η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ποστάρει φωτογραφίες. Ειδικά εκείνες με μαγιό αναστατώνουν όλο και περισσότερο τους followers της. Αγνώριστη έχει γίνει και άλλη πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Ροδάνθη διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και δεν διστάζει να μας το δείχνει καθώς η ίδια γυμνάζεται.
Φορώντας συνήθως κάποιο από τα μπικίνι της και παίρνοντας σέξι πόζες κάνει τους θαυμαστές της να «τρελαίνονται» και να της κάνουν χιλιάδες likes αλλά και σχόλια θαυμασμού για το υπέροχο πρόσωπο και κορμί της.

Τα «likes» πάντως «πέφτουν βροχή» στον λογαριασμό της.

Δείτε τις φωτογραφίες από κάτω:

Αγνώριστη η Ροδάνθη Καπαρού

Καλλίγραμμο σώμα Ροδάνθης

Ροδάνθη καλλίγραμμο σώμα

Το μοντέλο Ροδάνθη Καπαρού

Καπαρού ρίχνει το Instagram

Ποια είναι η Ροδάνθη Καπαρού;

Η Ροδάνθη Καπαρού- Καπαράκη είναι 23 ετών και γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1998. Έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, και μένει στο Μαρκόπουλο της Ανατολικής Αττικής.

Σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική 17 χρόνια καθώς είναι και η ίδια πλέον προπονήτρια. Επιπλέον το χόμπι της είναι ο χορός και οι βόλτες

Την είδαμε πρώτη φορά το 2018 μέσα από το Survivor. Η Ροδάνθη τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ο στόχος μου είναι να αποκομίσω όσο τον δυνατόν περισσότερες εμπειρίες, μπορώ. Όποτε ότι προκύψει στην πορεία είναι καλοδεχούμενο” ενώ στην συνέχεια του τρέιλερ είχε πει γιατί αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι “Αποφάσισα να πάω στο Survivor γιατί είναι εμπειρίες τις οποίες έχουνε την ευκαιρία να αποκομίσουνε πολλή λίγοι άνθρωποι στη ζωή τους και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να ανακαλύψω τον εαυτό μου και το ποια πραγματικά είμαι”.

Η ίδια στο τέλος είχε δηλώσει πως “Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν θα κερδίσω, πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι θα το διασκεδάσω και θα βάλω τα δυνατά μου”.

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως η ίδια πέρασε πολύ όμορφα αφού έκατσε αρκετό καιρό στη Δομινικανή Δημοκρατία.