Τα πάνω κάτω στη Μύκονο με την κόρη του Απόστολου Βακάκη - Φωτογραφίες με μαγιό

Σπάνια εμφάνιση σε παραλία μαζί με τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στη Μύκονο με την κόρη του Απόστολου Βακάκη - Φωτογραφίες με μαγιό

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της high society. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο προσπαθεί να μην απασχολεί τα Μέσα με τη σχέση του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν ενάμιση χρόνο μετά. Ωστόσο, κατάλαβαν πως τελικά η αγάπη τους ήταν πολύ δυνατή και άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, έτσι προχώρησαν σε επανασύνδεση λίγα χρόνια μετά.

Αυτές τις μέρες ο Κύπριος εφοπλιστής και η σύζυγός του, κόρη του «Mr Jumbo» (που βρίσκεται σε πονοκέφαλο με την επιχείρησή του αυτές τις ημέρες) απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων και ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε σε γνωστή παραλία του νησιού.

Φωτογραφίες από το ζευγάρι

Χριστίνα Βακάκη συζυγος

Χριστίνα Βακάκη Μύκονος

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μία κόρη. Ο εφοπλιστής έχει μεγάλη αδυναμία και στη μουσική και ιδιαίτερα στα ντραμς. Μάλιστα ακολούθησε σπουδές ντραμς σε Ωδείο. Σήμερα ντραμς υπάρχουν στο σπίτι του στην Αθήνα, αλλά και στη Μύκονο. «Αυτές είναι οι τρεις αγάπες μου» εξομολογείται συχνά. «Η θάλασσα, η μουσική και η σωματική άσκηση. Και φυσικά η οικογένεια».

Χριστίνα Βακάκη μαγιό

Ποιος είναι ο Έλληνας κοσμοπολίτης και σύζυγος της Χριστίνας, Βασίλης Μιχαήλ

Ο Βασίλης Μιχαήλ, με καταγωγή από την Κύπρο, μυείται στα ναυτιλιακά από τον πατέρα του ο οποίος κατέχει διοικητική θέση σε μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας μας. Σπουδάζει Ναυτιλιακά στο Southampton και όταν επιστρέφει συνεργάζεται με την εταιρεία Benetech που έχει ιδρύσει ο αδελφός του και διαθέτουν πια από κοινού. Η εταιρεία τους έχει στο δυναμικό της 10 τάνκερ μεταφοράς υγρού φορτίου και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, o Γιώργος και o Βασίλης Μιχαήλ δίνουν επιτυχημένο αγώνα στα deal της θάλασσας.

Ο Βασίλης Μιχαήλ αγαπά τα σπορ καθώς ξεκινά την ημέρα του παίζοντας μποξ, τρέχοντας ή κάνοντας βάρη στο γυμναστήριο του σπιτιού του, λατρεύει τη μουσική και αγαπά τις βραδινές παρέες των φίλων του.

«Την εποχή που ήμουν παιδί οι γονείς μεγάλωναν τα αγόρια με αγγλικά και ένα μουσικό όργανο. Στο ερώτημα ‘’Εσύ τι θέλεις να μάθεις’’, η απάντηση ήταν μία: ‘’Νταμς!’’. Θυμάμαι τη μητέρα μου να με κοιτά με απόγνωση» παραδέχεται χαριτολογώντας ο Βασίλης Μιχαήλ.