Έλενα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτηση του θείου της μετά την έκκληση για βοήθεια

«Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια νιώθω σαν να αναπνέω ελεύθερα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτηση του θείου της μετά την έκκληση για βοήθεια

Με μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν όσο μπορούν, τον θείο της ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει ανάγκη από χρήματα.

Η ανταπόκριση που είχε η εν λόγω έκκληση της γνωστής influencer, ήταν τεράστια και έτσι ο θείος της, ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και την ανιψιά του για τη μεγάλη βοήθεια που του προσέφεραν με μία ανάρτηση στο Facebook του.

Η ανάρτηση του θείου της Έλενας Κρεμλίδου

«Τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις, λένε. Είναι θέμα τύχης τι θα σου κάτσει. Υπό αυτή την έννοια, είμαι τυχερός που δεν διάλεξα την Elena Kremlidou αλλά την έφερε στη ζωή η αδερφή μου. Όταν ζήτησα βοήθεια, ανταποκρίθηκε με τέτοια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που ζαλίστηκα. Μετέφερε το μήνυμα μου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δεν έχω λογαριασμό εκεί και μετά ντροπής μου δεν παρακολουθώ τη δουλειά της, αλλά ξέρω πως έχει ένα σκιασμό θαυμαστές εκεί μέσα. Θαυμαστές που με κατέκλυσαν με κινήσεις αλληλεγγύης, ο καθένας με τις δυνάμεις του, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη ζει και βασιλεύει. Το μήνυμα έφτασε και στα αυτιά συναδέλφων της Έλενας, (λέω συναδέλφων επειδή τα παιδιά είναι επαγγελματίες, ο,τι και να λέμε εμείς οι κ@λογεροι για πηλοφόρι και μυστρί) οι οποίοι το αναμετεδωσαν.

Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, επειδή είναι πολύ πασίγνωστοι, έχουν μάνατζερ, φολοουερ, δικηγόρους και εκτός από το να τους θαυμάζεις είναι και να τους φοβάσαι λίγο, με τόση δύναμη. Οπότε δεν το ρισκάρω. Κάποιοι μπορεί να τους ξέρετε ήδη.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια νιώθω σαν να αναπνέω ελεύθερα (παρόλο τον καρκίνο στο πνεύμονα, χχαχαα, το πιάσατε;) Ενιγουέι, η Ελλάδα κρύβει χρυσό. Και είναι τα παιδιά και η νεολαία της.

Αυτοί που αντί να μας ρίξουν μια ροχάλα στη μούρη εμάς τους παλιούς, επιλέγουν να σταθούν δίπλα σε αγνώστους, να τους βοηθήσουν να επιζήσουν. Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε μηνύματα συμπαράστασης. Η συγκίνησή μου είναι τόσο βαθιά που σταμάτησε το μυαλό μου. Ευχαριστώ αυτά τα παιδιά, που φαίνεται να είναι η μοναδική ελπίδα που μας απέμεινε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την οποία αναδημοσίευσε στο Instagram της η Έλενα Κρεμλίδου.

Έλενα Κρεμλίδου καρκινοπαθής θείος

Έτσι μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς τον θείο της Έλενας Κρεμλίδου

"Ονομάζομαι Κουλουριώτης Σωτήρης. Είμαι απόφοιτος Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σαν αγρότης. Πριν από τρεις μήνες διαγνώσθηκα με 2 τύπους καρκίνου. Ο ένας αφαιρέθηκε με επέμβαση στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Τον δεύτερο τον αντιμετωπίζω με χημειοθεραπείες.

Η διαδικασία αυτή είναι τρομερά χρονοβόρα, ψυχοφθόρα και απαιτεί πολλά χρήματα. Χρήματα που δεν διέθετα πριν αφού ήμουν στην βιοπάλι και τώρα τα έξοδα με έχουν γονατίσει εντελώς, αφού δεν μπορώ πλέον να εργαστώ στα χωράφια. Τις βαριές εργασίες τις έχει αναλάβει ο πατέρας μου, που είναι 85 χρονών και κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζεται αντί να τρέχει μέσα στον καύσωνα και στα χωράφια. Αποφάσισα πως πρέπει να πατήσω την αξιοπρέπειά μου και τον εγωισμό μου για να παραμείνω στην ζωή.

Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω τουλάχιστον στον τομέα της Κοινωνιολογίας που λατρεύω, που είναι πλέον το μόνο επάγγελμα που μπορώ ίσως να ασκήσω και τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Παρακαλώ πολύ για την βοήθειά σας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης όσο μικρή και να είναι."

Έλενα Κρεμλίδου θείος