Τροχός της Τύχης: Το ξεχωριστό «αντίο» του Πέτρου Πολυχρονίδη στην Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Κράτησα για το τέλος ένα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τροχός της Τύχης: Το ξεχωριστό «αντίο» του Πέτρου Πολυχρονίδη στην Βάλια Χατζηθεοδώρου

Με μία ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πέτρος Πολυχρονίδης θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, την αγαπημένη του συνεργάτιδα, Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία δε θα βρίσκεται του χρόνου στον Τροχό της Τύχης.

Ο παρουσιαστής, μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία τον συνόδευσε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Star για δύο χρόνια, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη για τον Τροχό της Τύχης και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Η πανδημία δυσκόλεψε απίστευτα όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα αυτή τη σεζόν. Το "καράβι" του Τροχού της Τύχης όμως, όχι απλά επιβίωσε αλλά έφτασε και σε λιμάνια που δεν είχε φανταστεί.

Όλα φυσικά χάρη στα πιο οργανωμένα πληρώματα της TV. Αυτό της Τόνιας Σαγιάκου (Green Pixel) στην παραγωγή. Του σκηνοθέτη μας Τάσου Σινάπη με τις 45 κάμερες και τα 7 ελικόπτερα. Το οξυδερκές πλήρωμα του αρχισυντάκτη μου Στάθη Μαντά. Τα ακούραστα ναυτάκια της Ζορζέτας Ζαχαρτζή στο γραφείο Τύπου και φυσικά τη διεύθυνση προγράμματος του STAR και κυρίως την Ίλια Κυριάκου που δεν είχε προσωπική ζωή φέτος για να μη λείψει τίποτα σε 'μας.

Κράτησα για το τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ένα υπέροχο και γλυκύτατο παιδί που ταξίδεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν μαζί μας και φυσικά θα ανήκει για πάντα στο πλήρωμα του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Του ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.

Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην 8η σεζόν με πολλές εκπλήξεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Ο «Τροχός της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ολοκληρώνει την 7η επιτυχημένη του χρονιά στο Star και ετοιμάζεται να επιστρέψει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022, εντελώς ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ, για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, για να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών, θα είναι η εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά.

Ποια είναι η Νατάσα Κουβελά;

Η Νατάσα Κουβελά είναι 22 χρονών και κατάγεται από το Βελεστίνο Μαγνησίας, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Μόλις 4 χρονών ξεκίνησε να κάνει κολύμβηση και στα 9 της ξεκίνησε η ενασχόληση της με τους λάτιν χορούς. Η άθληση αποτελεί μεγάλο και αγαπημένο κομμάτι της ζωής της αλλά και της οικογένειάς της, καθώς ο μπαμπάς της είναι γυμναστής και ο αδελφός της έπαιζε χρόνια μπάσκετ.

Στα 18 της πέρασε στα ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ) και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο αργότερα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, όπου και συνεχίζει τις σπουδές της στο αντίστοιχο τμήμα του ΕΚΠΑ ενώ παράλληλα έκανε και τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, όπως του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια αλλά και σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις για e-shop, ρούχα και αξεσουάρ. Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να πηγαίνει για καφέ με τους φίλους της, τη γυμναστική αλλά και τη μαγειρική! Έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και ιδιαίτερα στον μεγαλύτερο της αδελφό.

Τροχός της Τύχης Νατάσα Κουβελά

Η Νατάσα έμαθε τυχαία για το casting του «Τροχού της Τύχης» και οι δικοί της άνθρωποι, που παρακολουθούν καθημερινά την εκπομπή, την παρότρυναν να δοκιμάσει και η ίδια την τύχη της. Αν και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο της τηλεόρασης, πήρε την απόφαση να «γυρίσει τον τροχό» και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα υποδέχεται μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη τους παίκτες του παιχνιδιού.

Η Νατάσα Κουβελά δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα και θέλει να μάθει και να εξελιχθεί. Οι δικοί της άνθρωποι τη στηρίζουν πολύ και της εύχονται τα καλύτερα στη νέα της αρχή!

Το Star την καλωσορίζει στο δυναμικό του και της εύχεται καλή επιτυχία!