Νάντια Μπουλέ: Φαντασμαγορικό το παιδικό δωμάτιο

Το ετοίμασε λίγο πριν γεννήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Φαντασμαγορικό το παιδικό δωμάτιο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάντια Μπουλέ θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το παιδικό δωμάτιο, λίγο πριν υποδεχθεί το πρώτο της παιδάκι.

Η αγαπημένη ηθοποιός, περιμένει πώς και πώς να γεννήσει και μάλιστα, ψάχνει να βρει τρόπους για να έρθει αυτή η μέρα πιο γρήγορα, ωστόσο στον χρόνο που έχει, πρόλαβε να ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο.

Η Νάντια Μπουλέ διακόσμησε το χώρο σε παλ αποχρώσεις, ενώ έχει βάλει και ορισμένα πιο έντονα έπιπλα για να κάνουν αντίθεση με το ροζ που έχει βάλει στους τοίχους.

Οι φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Νάντιας Μπουλέ

«Πήρα τον χρόνο μου και επιτέλους το ολοκλήρωσα! Έπιπλα και διακοσμητικά στη θέση τους για το δωμάτιο της μικρής, επιλεγμένα από ελληνικές εταιρίες. Τώρα νομίζω πως μπορώ να καθίσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Τι τρώει για πρωινό λίγο πριν γεννήσει η Νάντια Μπουλέ

Η αγαπημένη Νάντια Μπουλέ διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για να κρατήσει στην αγκαλίτσα της το πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική” ανυπομονεί για τον ερχομό του καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Η Νάντια Μπουλέ, όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους δημοσιεύοντας ωστόσο αρκετές φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σήμερα το πρωί ωστόσο, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram το πρωινό της. Αυτό βέβαια δεν ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό αλλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης όλα δικαιολογούνται.

“Τι εννοείς ότι δεν είναι ώρα για φαγητό; Και τι εννοείς ότι τα γεμιστά δεν είναι πρωινό;” ΄έγραψε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ εγκυμοσύνη