Θα καεί η Άνδρος - Το γλέντι που ετοιμάζει η οικογένεια Παντζόπουλου για την μικρή Μαρίνα

Όλες οι λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί την Παρασκευή στο Όναρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα καεί η Άνδρος - Το γλέντι που ετοιμάζει η οικογένεια Παντζόπουλου για την μικρή Μαρίνα

Όταν γιορτάζει το κοριτσάκι της, γιορτάζει όλη η Γη, χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα το τι είχε συμβεί πέρυσι τέτοια μέρα! Ό,τι και να πούμε για την αγάπη και την τρυφερότητα που δείχνει η Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά της θα είναι λίγο μπροστά στην πραγματικότητα, κάτι που ισχύει ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για τη νεότερη κυρία Παντζοπούλου, που γιορτάζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Η μικρή Μαρίνα, που ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε χρόνια και πέντε μήνες, έχει την τιμητική της κάθε χρονιά και γιορτάζει μαζί με τη μανούλα της στην παραλία. Με δεδομένο πως τα υπόλοιπα παιδιά της παρουσιάστριας έχουν μεγαλώσει και πλέον αποζητούν λιγότερο συχνά τη μητρική αγκαλιά, ενώ η Μαρίνα ακόμα είναι στα... ντουζένια της, η Ελένη Μενεγάκη δεν χάνει ευκαιρία να την περιποιηθεί, ετοιμάζοντας κάθε χρόνο ένα μεγάλο τραπέζι για χάρη της.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Ακόμα περισσότερο τώρα, που η «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης βρίσκεται στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και χαίρεται κάθε στιγμή, μέχρι τουλάχιστον να την τραβήξουν πίσω οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ελένη Μενεγάκη: Στην βάπτιση της μικρής Μαρίνας στόλισε το μοναστήρι από τα ΙΚΕΑ

Με αφορμή την γιορτή της μικρής το Youweekly.gr θα σας κάνει ένα μοναδικό flashback!

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βάπτισαν την κόρη τους το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου στην Άνδρο, σε πολύ στενό κύκλο με νονούς τα άλλα τρία της παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο. Η μικρούλα πήρε το όνομα Μαρίνα! Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την τελετή, δείχοντάς μας τις μπομπονιέρες αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο. «Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της», είχε γράψει η Μενεγάκη τότε στο Twitter.

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας

Το μυστήριο είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.