Ξεσπάει η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα»

Χαμός...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεσπάει η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα»

Λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την Τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Η Χριστίνα αποφάσισε αργότερα να απαντήσει στα instastories σε κάποια υβριστικά σχόλια που δέχτηκε:

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου».

Όπως ξέρουμε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο πάνε κι έρχονται ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί καθώς κάποιο από τους followers της δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν πως λέει ψέματα για το εμβόλιο καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέβασε απευθείας δύο νέες φωτογραφίες στις οποίες εξηγεί πως οι εικόνες αντιστρέφονται όταν βγάζει selfie από το κινητό της.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο της παρακάτω:

Μπόμπα- Εξήγηση στο Instagram

Οι αλλαγές στις φωτογραφίες

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα για τον εμβολιασμό

Μετά την γέννηση των διδύμων της, η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα».

Η όμορφη μαμά και influencer αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στο εμβολίο του κορωνοϊού, προκειμένου να παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν, μιας και οι influencers έχουν αναλάβει να πείσουν τον κόσμο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως και εκείνη έκλεισε το δικό της ραντεβού για τις 13 Ιουλίου.

«Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή δεν είχε ακόμη διευκαλυνθεί αν επιτρέπεται ή όχι να εμβολιαστώ γιατί ήμουν έγκυος, δεν είχα κλείσει. Τώρα έκλεισα το ραντεβού μου για να κάνω το εμβόλιο στις 13 του μήνα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου. Οι θηλάζουσες μπορούμε να εμβολιαστούμε και ενδείκνυται κιόλας για να προστατεύσουμε και τα παιδιά μας. Τώρα είμαστε εκτεθειμένοι αν βγούμε έξω. Αν βγω και γυρίσω μετά στις κόρες μου, είναι επικίνδυνο.

Είναι μεγάλη συζήτηση αλλά πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας και τους επιστήμονες. Μου είπαν ότι στις θηλάζουσες το Pfizer και το Moderna είναι απόλυτα ασφαλές, οπότε για μένα ο πιο ασφαλής δρόμος είναι να εμβολιαστώ. Εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης ήμασταν από τους πρώτους που νοσήσαμε με κορωνοϊό. Ήμουν μάλιστα το νούμερο 100.

Ο κόσμος είναι διχασμένος και μέσα σε μια δημοκρατία που ζούμε είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις. Αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι επιστήμονες. Εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς».