Λαμπερή και με άλλο μαλλί - Δείτε πως είναι σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου

Σπάνια εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαμπερή και με άλλο μαλλί - Δείτε πως είναι σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με το Μ. Βολανάκη και τον Θ. Παπαγεωργίου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στην σειρά "Η Ελίζα και οι άλλοι". Άλλες τηλεοπτικές της δουλειές είναι : Δύο Ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Η τράπεζα, Πενήντα-Πενήντα με τον πλέον κατηγορούμενο για βιασμούς Πέτρο Φιλιππίδη , Λατρεμένοι μου γείτονες.

Έχει συνεργαστεί για τη συγγραφή του σεναρίου στις σειρές, Η Ελίζα και οι άλλοι, Πάτερ ημών, Σερσέ λα φαμ, Δύο ξένοι, Υπεράνω όλων η πατρίς και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή.

Εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις της πλέον είναι σπάνιες.

Τελευταίες φορά που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Θέατρο Δήμου Αθηνών.

Εμφανώς αλλαγμένη αλλά ταυτόχρονα λαμπερή.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου το 2019

 Άβα Γαλανοπούλου

 Άβα Γαλανοπούλου δείτε πως είναι σήμερα

Η ληστεία από τον πρώην σύντροφό της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Άβα Γαλανοπούλου περιέγραψε με μελανά χρώματα εκείνη την περίοδο της ζωής της - τότε που έχασε όλα της τα χρήματα από έναν άνθρωπο στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη. «Δεν έπαθα νευρική ανορεξία όπως γράφτηκε και ειπώθηκε, αλλά έπαθα τέτοια κατάθλιψη από την απώλεια των μόνων χρημάτων που είχα, που αρνιόμουν προτάσεις για θέατρο και για τηλεόραση.

Μέχρι να βάλω τέλος στη ζωή μου σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα όρθια και δυνατή από την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Έζησα έναν εφιάλτη». Η ηθοποιός είχε πει ότι δεν είχε μυαλό για τίποτε άλλο: «Έγινα… σκιά του εαυτού μου. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τρόμαζα -όπως τρόμαζαν και οι άλλοι. Η αγάπη με έσωσε! Ο έρωτας με οδήγησε στο να σηκώσω αυτόν τον σταυρό και η αγάπη των δικών μου ανθρώπων μου κράτησε το χέρι για να μη σωριαστώ. Σε όλη αυτή την ιστορία έχασα το χαμόγελό μου, αλλά το βρίσκω ξανά σιγά-σιγά» είχε πει σε συνέντευξή της.