"Φωτιά" ο 28χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού - Δείτε τις φωτογραφίες του

Έχει και με μαγιό...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Τάσος Αρνιακός αναμφίβολα έχει επιλέξει να κρατά ένα low προφίλ σχετικά με την οικογένειά του. Μπορεί οι περισσότεροι τηλεθεατές να «κρέμονται» κυριολεκτικά από τα χείλη του καθώς έχει χαρακτηριστεί από τους πιο αγαπημένους μετεωρολόγους αλλά λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την προσωπική του ζωή.

Σχεδόν 26 χρόνια τώρα ο διάσημος μετεωρολόγος έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Μαρί η οποία είναι και τραπεζική υπάλληλος αλλά και από τον καρπό του ερωτά τους απέκτησαν και δυο γιους.

Και οι δυο γιοι του ο Σπύρος και ο Γιώργος είναι πρωταθλητές κολύμβησης και έχουν σπουδάσει οικονομικά.

«Τόσο ο Σπύρος όσο και ο Γιώργος είναι δυο καλά παιδιά που στηρίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον του κ. Αρνιακού. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως ο μετεωρολόγος χαρακτηρίζει τα παιδιά του ως το σημαντικότερο επίτευγμα του.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τον γιο του Γιώργο:

Ο κούκλος γιος

Ο 28χρονος γιος

Ο γιος του Αρνιακού

Γυμνασμένος και κολυμβητής

Κολυμβητής ο γιος του Αρνιακού

Ο κούκλος 28χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού

Και ο δεύτερος γιος του Τάσου Αρνιακού

Στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησαν οι γιοι του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού.

Ο Σπύρος και Γιώργος Αρνιακός αναφέρθηκαν φυσικά στον πατέρα τους, ο οποίος μάλιστα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του, και είπαν χααρακτηριστικά:

«Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μάς παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει.

Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας» επισήμαναν τα δύο αδέρφια.

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Αρνιακός αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 6 χρόνια ενώ ο Σπύρος, όντας ελεύθερος, δεν διστάζει να παίρνει συμβουλές από τον αδερφό του για τα προσωπικά του.

Αυτοί είναι οι δυο γιοι του Τάσου Αρνιακού