Πρώην παίκτρια του GNTM δέχτηκε πρόταση για το Big Brother

Θα την δούμε λέτε στον δεύτερο κύκλο; Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτρια του GNTM δέχτηκε πρόταση για το Big Brother

Το πρωί της Τετάρτης, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει στο Big Brother.

Η πρώην παίκτρια του GNTM που πριν μερικές μέρες «άδειασε» την Παρασκευή Κερασιώτη, μίλησε παράλληλα και για την Θεοδώρα Ρασέλ και τις προσπάθειες της να την αντιγράψει χωρίς βέβαια επιτυχία αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Η Θεοδώρα Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, καλύτερα που έγινε τραγουδίστρια. Υπήρξαμε φίλες παλιά. Μπήκε στο GNTM με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε».

Αναφορικά με την πρόταση για το Big Brother ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει αλλά αντιθέτως, θα της άρεσε πολύ να λάβει μέρος στο Dancing With The Stars.

Ενώ για την προσωπική της ζωή τόνισε ότι διανύει μία πολύ όμορφη φάση στο πλευρό του συντρόφου της.

«Καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν της ταίριαζε ο Snik»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στη κάμερα του Σου Κου Family και τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik.

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά πλέον, έχοντας την εμπειρία από το πρωινό που ήταν και μια σκληρή εμπειρία, θα ήθελα να υπάρχω κάπου με άτομα που ταιριάζω. Γιατί θεωρώ ότι αυτά τα άτομα δεν είδαν την Μέγκι έτσι όπως θα έπρεπε να την δουν και δεν την τίμησαν.

Νομίζω ότι καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω πόσο πήγε, γιατί νομίζω ότι αυτός ο άντρας δεν της ταίριαζε. Θεωρώ ότι έχει γίνει μια κούκλα τώρα που είναι σε αυτά τα κιλά που είναι, δείχνει μοντελέ, μου αρέσει ούτως ή άλλως γιατί είναι μια μελαχρινή, όμορφη γυναίκα και τώρα που είναι πιο στεγνή μου αρέσει.

Είναι στα γούστα μου. Η απουσία της Βίκυς Καγιά θα κοστίσει στο GNTM πάρα πολύ γιατί το GNTM είναι… Βίκυ Καγιά! Είναι όλο ταυτισμένο πάνω στη Βίκυ Καγιά. Τώρα η άλλη η κοπέλα, που έχει πάρει τη θέση της, δεν μου φέρνει καθόλου τηλεοπτική. Μου φαίνεται πάρα πολύ κρύα, δεν μπορώ να την δω σαν αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά. Δεν μπορώ να την δω. Δηλαδή θα ήθελα να δω κάτι πιο δυναμικό».

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα και Σνικ