Θεοδώρα Ρασέλ: «Βίωσα πολύ bullying, στεναχωριόμουν! Έκλαιγα»

«Καρεμπέ με ανεβάζανε, Καρεμπέ με κατεβάζανε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοδώρα Ρασέλ: «Βίωσα πολύ bullying, στεναχωριόμουν! Έκλαιγα»

Το πρωί της Τετάρτης, η Θεοδώρα Ρασέλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί σε μικρότερη ηλικία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μίλησε επίσης για τις για την ενασχόλησή της με τη μουσική αλλά και για τα όσα ακούστηκαν για την απόφαση της Παρασκευής Κερασιώτη να εργαστεί σε μαγαζί εστίασης στη Μύκονο.

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Ρασέλ

“Μίλησα με την Παρασκευή και της βγάζω το καπέλο, μπράβο της. Το βίωσε πολύ δύσκολα γιατί πήγε να πιάσει δουλειά και ξαφνικά γράφτηκε παντού ότι η Παρασκευή από το GNTM έγινε σερβιτόρα στη Μύκονο.

Μπράβο της και μαγκιά της γιατί θεωρώ ότι και άλλοι μπορεί να έχουν την ανάγκη και απλά κάθονται στο σπίτι τους και δεν έχουν “να φάνε” γιατί ντρέπονται να πάνε να κάνουν μια δουλειά άλλη.

Εγώ όταν πήγαινα σχολείο, λόγω του χρώματός μου, βίωσα πολύ bullying. Καρεμπέ με ενεβάζανε, Καρεμπέ με κατεβάζανε, από τον γνωστό ποδοσφαιριστή τότε. Στεναχωριόμουν πολύ, έκλαιγα”.

«Γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας.. Η μητέρα μου..»

Η Θεοδώρα Ρασέλ βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση της σχετικά με το bullying που έχει δεχτεί.

Για πρώτη φορά, η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 σπάει την σιωπή της και εξομολογείται για την λεκτική βία που έχει υποστεί σε μικρότερη ηλικία.

Η Ρασέλ, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας από το οποίο ανέδειξε και τις φωνητικές της ικανότητες βγάζοντας τραγούδι καθώς και τα σχόλια της που έγραψαν ιστορία

Η Ρασέλ είπε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα πολύ bullying μέχρι το Δημοτικό. Τα κορίτσια δεν είχαν θέμα αλλά τα αγόρια λόγω χρώματος με φώναζαν Καρεμπέ. Την πρώτη φορά που μου συνέβη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και γύρισα σπίτι κλαίγοντας.

Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη δε συνηθίζουν να βλέπουν παιδιά με το δικό σου χρώμα.

Οπότε τους ξενίσει, είναι πρωτόγνωρο κι είναι λογικό να αντιδρούν γιατί είναι μικρά παιδιά κι έτσι το ξεπέρασα. Τα παιδιά που με κορόιδευαν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο μου έλεγαν αν βγούμε για καφέ.»