«Έκανα το εμβόλιο, αλλά...» - Ξέσπασε η Ελένη Δήμου

Η οργισμένη ανάρτηση που ξεσήκωσε τον κόσμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έκανα το εμβόλιο, αλλά...» - Ξέσπασε η Ελένη Δήμου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Δήμου θέλησε να εκφράσει την οργή της για τις αποφάσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση λόγω της νέας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Όπως έκανε νωρίτερα και η Βάσια Παναγοπούλου, έτσι και η Ελένη Δήμου εξήγησε πως για ακόμα μία φορά ακυρώθηκε μία συναυλία, την ώρα που στην Επίδαυρο γίνονται κανονικά παραστάσεις με αρκετό κόσμο.

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου

«Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Καλημέρα σας! Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η Περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα...

Posted by Eleni Dimou on Tuesday, July 13, 2021

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ελένη Δήμου

Η Ελένη Δήμου (πραγματικό όνομα: Ελένη Γκικοδήμου, 27 Δεκεμβρίου 1957-) είναι Ελληνίδα δημοφιλής τραγουδίστρια της ελαφράς, της λαϊκής και της νεο-ελαφράς μουσικής, με καλλιτεχνική ακμή κατά τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Από το 2014 ανέλαβε Β' Αντιπρόεδρος του ΕΚΚΕ. Σήμερα ζει στην Παλλήνη. Είναι παντρεμένη με τον Άκη Γκολφίδη και έχουν έναν γιο.

Ελένη Δήμου ξέσπασμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου 1957, με καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο από την πλευρά του πατέρα της, ενώ η μητέρα ήταν από την Μικρά Ασία. Η οικογένειά της ήταν φτωχή και λαϊκή, όμως αγαπούσαν το τραγούδι και τη μουσική. Ξεκίνησε την καριέρα της από το Ωδείο Αθηνών και έπειτα από μεσολάβηση του οικογενειακού φίλου Δημήτρη Χορν γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζηδάκι και έλαβε μέρος σε εκδήλωση του Τρίτου Προγράμματος στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου τραγούδησε ανέκδοτα τραγούδια του Δημήτρη Λέκκα.