Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μαρία Ηλιάκη

Έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους για βοήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μαρία Ηλιάκη

Στη λίστα των celebrities που έχουν εξαπατηθεί στα social media προστέθηκε και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα, κατήγγειλε κάποιον, ο οποίος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, στο οποίο παριστάνει πως είναι η Μαρία Ηλιάκη για να εξασφαλίζει τα προσωπικά στοιχεία των followers της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για τη διαδικτυακή απάτη

Οι πρώτες μέρες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να περιγράψει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει τις πρώτες μέρες στο σπίτι μαζί με την νεογέννητη κόρη της, μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη. Και οι δύο δείχνουν να είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη μικρή τους.

«Καλημέρα. Τέταρτη ημέρα είμαστε εδώ στο σπίτι, οι τρεις. Παιδιά τι ωραία που είναι! Αλήθεια περνάω τέλεια. Πέρα από το μαλλί, που είναι άθλιο, θα το φτιάξω όμως, δεν υπάρχει περίπτωση. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω νύχι και μαλλί. Με ξέρετε τώρα. Κατά τα άλλα περνάω πάρα πολύ ωραία. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα. Είναι τόσο ωραίο. Θα τρελαθώ… από χαρά.», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η εξομολόγηση του Στέλιου Μανουσάκη για τη γέννηση της κόρης του

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Στέλιος Μανουσάκης καθώς πριν από λίγες μέρες μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι που ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά τους.

Ο Στέλιος Μανουσάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στις δηλώσεις που έκανε στη Real, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του γάμου με την αγαπημένη του.

«Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά» είπε συγκινημένος ο Στέλιος Μανουσάκης.

Στην ερώτηση για το πότε σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ή για το αν θα επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα, ο Στέλιος Μανουσάκης απάντησε: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Στέλιος Μανουσάκης Μαρία Ηλιάκη παιδί