Ξεκαθάρισε αν ήταν σε σχέση με τον Βασιλάκο μετά το Bachelor η Μαρίνα Λικμέτα

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκαθάρισε αν ήταν σε σχέση με τον Βασιλάκο μετά το Bachelor η Μαρίνα Λικμέτα

Λίγος καιρός είχε περάσει από το τέλος του Bachelor και τότε είχαν πάρει φωτιά οι φήμες που ήθελαν τον περιζήτητο εργένη να βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρίνα Λικμέτα, την παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες και τον ανταγωνισμό.

Το νεαρό μοντέλο είχε εντυπωσιάσει τον Παναγιώτη, ωστόσο η νίκη στο τέλος πήγε στην Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία πλέον έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει αλλού το λιμάνι της, ενώ οι σχέσεις της με τον Bachelor είναι στα χειρότερά τους.

Η Μαρίνα Λικμέτα λοιπόν είχε απασχολήσει για λίγο καιρό τα μέσα, ωστόσο η ίδια θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αλήθεια για τη σχέση Μαρίνας - Βασιλάκου

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram της, κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε αν ήταν σε σχέση ή αν ήταν ελεύθερη και εκείνη αποκάλυψε πως εδώ και ένα χρόνο είναι single, γεγονός που διαψεύδει τη σχέση της με τον Βασιλάκο.

Μαρίνα Bachelor Βασιλάκος

«Μπήκα στο Bachelor γιατί ήμουν συναισθηματικά μπερδεμένη»

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Λικμέτα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να μπει στο The Bachelor καθώς ήταν συναισθηματικά μπερδεμένη και είχε νεύρα.

Πρόκειται για την παίκτρια που απασχόλησε πολύ φέτος μιας και μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, ακούστηκε πως βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη.

Η νεαρή παίκτρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ενώ αρκετές φορές αναφέρεται και στο The Bachelor.

Αυτή τη φορά, ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μπει στο ριάλιτι του έρωτα και έγραψε: «Είχα νεύρα και συναισθηματικά μπερδεμένη».

Μαρίνα Λικμέτα Bachelor