Αποφοίτησε η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη - "Πώς σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη Δημοτικού! Και..."

Η τρυφερή ανάρτηση του Πρωθυπουργού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποφοίτησε η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη -

Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη, εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για να ακούσει την Άννα Βίσση - δείτε εδώ φωτογραφίες - και ήταν στα... καλύτερά της!

Όπως μάθαμε, γενικά διανύει μια όμορφη περίοδο στην ζωή της με αποκορύφωμα την αποφοίτησή της που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είναι πρωθυπουργός αλλά πάνω από όλα είναι και μπαμπάς και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση προς τιμήν αυτής της ξεχωριστής στιγμής στην ζωή της κόρης του.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Πώς σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη Δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!», είναι το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία του πρωθυπουργού με τη μικρή του κόρη.

Οικογένεια Μητσοτάκη: Απόδραση στην Τήνο για βάφτιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ταξίδεψαν έως την Τήνο προκειμένου να παρευρεθούν στην βάπτιση της μικρής εγγονής της αδερφής του Πρωθυπουργού, Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

Η Christina Gourdain η οποία είναι κόρη της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη βάπτισε την κόρη της στο χωριό Κτικάδος της Τήνου στην καθολική εκκλησία του Τιμίου Σταυρού.

Η μικρή πήρε τα ονόματα Άννα – Ελευθερία. Στο μυστήριο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τη Σία Κοσιώνη, η οποία έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Ντόρα Μπακογιάννη και η Αλεξία Μπακογιάννη. Στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα στην ταβέρνα του χωριού.

Η Christina Gourdain είναι εγγονή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ ζει μόνιμα στην Γαλλία έχοντας δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων. Στόχος εξάλλου της οικογένειας ήταν να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με τον μουσικό που έπαιξε αρμόνιο στην τελετή αλλά και τον Κώστα Μπακογιάννη να ποζάρει με τη Σία Κοσιώνη από την βάπτιση της Άννας – Μαρίας.