Σκέτη κόλαση η κοκκινομάλλα αδερφή του Γιώργου Λιβάνη - Δείτε φωτογραφίες για πρώτη φορά

Σωματάρα και χαμογελάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκέτη κόλαση η κοκκινομάλλα αδερφή του Γιώργου Λιβάνη - Δείτε φωτογραφίες για πρώτη φορά

Το όνομα του Γιώργου Λιβάνη τον τελευταίο καιρό ακούστηκε αρκετά λόγω της... πλέον πρώην του, τότε νυν του, Μαριαλένας Ρουμελιώτη που συμμετείχε στο φετινό Survivor κι έφτασε ως την τελική τριάδα.

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική , κυρίως την παραδοσιακή καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από τα 8 του χρόνια.

Στα 18 του δηλώνει συμμετοχή στο X-Factor και φτάνει μέχρι τους οχτώ. Έπειτα όλα αλλάζουν μαζί και τα όνειρά του κι ενώ σπούδαζε βυζαντινή μουσική αρχίζει να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Πλέον, έχει αρχίσει να καθιερώνεται ως ένας ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής και η πορεία που διαγράφεται μπροστά του είναι συνεχώς ανοδική.

Ο Γιώργος, ωστόσο, φροντίζει να κρατά όσο πιο μακριά μπορεί από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και δεν αναφερόμαστε μόνο σε σχέσεις αλλά και σε φίλους και οικογένεια.

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα γι' αυτόν καθώς η μικρή του αδερφή έχει γενέθλια κι εμείς βρήκαμε φωτογραφίες της για πρώτη φορά και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ο ίδιος ο Γιώργος δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του στο instagram για να της ευχηθεί χρόνια πολλά κι εμείς χαζέψαμε λίγο στο προφίλ της.

Αυτή είναι η αδερφή του Γιώργου Λιβάνη

Λιβάνης αδερφή

Γιώργος Λιβάνης Μαριαλένα Survivor

Που βρίσκεται και τι κάνει ο Γιώργος Λιβάνης μετά την έξοδο της Μαριαλένας από το Survivor 4

Ο Γιώργος Λιβάνης έχει ξεκινήσει περιοδεία. Φέτος το καλοκαίρι θα γυρίσει πολλά μέρη της Ελλάδας κι όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος του είναι περιορισμένος.

Από την άλλη, λίγες ημέρες πριν ήταν στην Αθήνα και παρευρέθηκε σε ένα πάρτι έκπληξη που ετοίμασαν για μια συνεργάτιδά του. Γενικά φαίνεται να είναι στα καλύτερά του και να μην δίνει καν σημασία σε όλο αυτό που δημιουργήθηκε με τους Survivors.

Γιώργος Λιβάνης Survivor 4