Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ο Δάσκαλος: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν

Ο Δάσκαλος: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα
News 15.07.2021 15:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Mega επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη δραματική σειρά «Ο Δάσκαλος». Το Μεγάλο Κανάλι εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, με την οποία τον καλωσορίζει στην ομάδα τους.

Ο Δάσκαλος η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η ανακοίνωση του MEGA για τον Παπαδαλιάτη

Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Ο Δάσκαλος η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη φωτογραφίες

H υπόθεση της σειράς

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα θα εξελιχθεί η ιστορία της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Θα συμμετέχουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

"Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…"

Ο Δάσκαλος η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γυρίσματα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Παπακαλιάτης και Καπουτζίδης «πολιορκούν» τον «Μιτλιάδη»

"Πέθαναν" στα γέλια στο Πρωινό με την ατάκα για τις Άγριες Μέλισσες - «Μόνο ο Παπακαλιάτης λείπει»

Share