Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο - Ο ρόλος που έπαιξαν τα παιδιά

Ο χωρισμός τους ήταν ήδη γνωστός στους γύρω τους

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο - Ο ρόλος που έπαιξαν τα παιδιά
News 15.07.2021 17:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

«Παραλήρημα» έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με το διαζύγιο τους να σκάει σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης.

Μετά από 18 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με τα δημοσίευματα του downtown, πολλοί το γνώριζαν εδώ και καιρό.

Πληροφορίες για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη.

Συνήθως, το να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη κατάσταση και να δεις τα πράγματα καθαρά, με ψυχραιμία και στην σωστή τους διάσταση απαιτεί χρόνο. Το ίδιο συνέβη και με τη Δέσποινα και τον Ντέμη Νικολαΐδη που μετά από προσπάθεια κατάλαβαν ότι η κοινή τους ζωή, στο ίδιο σπίτι, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα ξανά με το δημοσίευμα του downtown.gr: «Το διαζύγιο τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς βέβαια να αποτελεί μια εύκολη απόφαση. Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής».

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης χωρισμός

Μετακομίζει ο Ντέμης Νικολαΐδης - Φωτογραφίες από το σπίτι που ζούσαν με την Δέσποινα Βανδή

Επί 18 χρόνια στέγαζαν τον έρωτά τους στην συγκεκριμένη κατοικία η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, το ζευγάρι ή μάλλον το πρώην ζευγάρι που το πρωί της Πέμπτης 15/7 αποφάσισε με μια λιτή ανακοίνωση να... τελειώσει τον γάμο τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν το 2003, ενώ υπήρξαν ζευγάρι από το 1998. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. Η τραγουδίστρια και πρώην άσος των γηπέδων έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά Μελίνα και Γιώργο.

Η οικεία βρίσκεται στα σύνορα Βούλας – Βάρης με θέα το απέραντο γαλάζιο διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, ένα τεράστιο κήπο, και στα highlights που συνθέτουν το παζλ της διακόσμησης είναι το minimal. Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Αγαπημένο σημείο της 51χρονης δεν είναι άλλο από την κουζίνα στην οποία μαγειρεύει συνεχώς για την οικογένειά της. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω, η κουζίνα είναι κατηγορία από μόνη της.

Share