Δώρος Παναγίδης: Έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο - «Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω»

Η συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από την εντατική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δώρος Παναγίδης: Έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο - «Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω»

Τον Δώρο Παναγίδη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Power of Love, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο ίδιος προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, μέσω της οποίας αποκάλυψε όλα όσα βίωσε.

Η ανάρτηση του Δώρου Παναγίδη για την υγεία του

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.

Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ.»

Στο μεταξύ, η πρώην σύντροφος του βρίσκεται σε σχέση με πασίγνωστο ηθοποιό από τις 8 λέξεις.

Η απάντηση του Δώρου Παναγίδη μετά τον σάλο με το κορονοπάρτι στην Κύπρο

Σάλος επικράτησε μετά από μια ανάρτηση του Δώρου Παναγίδη στα social media. Συγκεκριμένα, το βίντεο του έδειχνε πως βρίσκεται σε κορονοπάρτι στην Κύπρο, αψιφώντας τον κορωνοϊό και τα σκληρά μέτρα.

Ο πρώην παίκτης του Power of love, - που λέγεται πως επιστρέφει - σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, της Χριστιάνας Αριστοτέλους μίλησε για το περιστατικό και τον χαμό που προκλήθηκε.

Όπως μεταξύ άλλων αποκάλυψε, έλαβε πρόστιμο λόγω του γεγονότος και ότι δεν είχε στείλει μήνυμα για παρουσία σε χώρο εστίασης, καθώς διέθετε χαρτί από τη δουλειά του, που δεν τον κάλυπτε.