Για ιατρικές εξετάσεις ο Σάκης Κατσούλης - Τι συνέβη

Το βίντεο που τον τράβηξε η Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για ιατρικές εξετάσεις ο Σάκης Κατσούλης - Τι συνέβη

Μετά τα πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπισθεί μεταξύ των παικτών στο Survivor, με τελευταίο την Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Σάκης Κατσούλης «έτρεξε» για τις ιατρικές του εξετάσεις.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 από την στιγμή που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα είναι πιο ενεργός από ποτέ στα social media, με τον ίδιο να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους την καθημερινότητα του, μέρος της οποίας είναι για τα καλά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα, ο Σάκης δημοσίευσε δύο βίντεο, τα οποία φαίνεται να τραβάει η Μαριαλένα, μιας και ακούγεται η φωνή της, στα οποία τον βλέπουμε να έχει επισκεφθεί ένα ιατρικό κέντρο προκειμένου να κάνει τις εξετάσεις του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκαλύπτει πως έκανε μοριακές εξετάσεις αλλά και τεστ αντισωμάτων, μιας και είναι απαραίτητο να εξετάζει συχνά την υγεία του, καθώς το ανοσοποιητικό του δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, λόγω της εξάντλησης από το παιχνίδι επιβίωσης.

Το βίντεο του Σάκη Κατσούλη

Το "αγκάθι" στη ζωή του μεγάλου νικητή του Survivor 4

Πρώτος στο Survivor ή πρώτος στην καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη; Ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη κάνει την επιλογή του... Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη και φωτογράφιση μετά τον τελικό κάνει τον προσωπικό του απολογισμό για τους τελευταίους έξι μήνες, μας περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που τον οδήγησαν στον χωρισμό και στην επανασύνδεση με το άλλο του μισό στην Καραϊβική, ενώ δίνει το δικό του μήνυμα σε όσους τον αμφισβήτησαν. Από εδώ κι εμπρός ξεκινά ένα νέο ταξίδι...

Για τον χαρακτήρα του ειπώθηκαν πολλά, όμως οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Με τα υψηλότερα ποσοστά νίκης στα αγωνίσματα, δεν χωράνε περιθώρια αμφισβήτησης για το πού έπρεπε να καταλήξει το τρόπαιο, με το κοινό να συνηγορεί στο τέλος. Στη συνάντησή μας είναι πλέον χαλαρός, έτοιμος να βοηθήσει τις επιχειρήσεις του και κατά πώς φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει αυτή την ηρεμία.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Σάκης Κατσούλης Survivor 4 περιοδικό YOU

Σάκη, για αρχή θα ήθελα να μου περιγράψεις τα παιδικά σου χρόνια…

Μεγάλωσα στο Αλιβέρι και νιώθω ευλογημένος γι’ αυτό. Έζησα απίστευτα παιδικά χρόνια, τα καλοκαίρια περνούσαμε τέσσερις μήνες στη θάλασσα, από μικρός έκανα ψαροντούφεκο και έχω δοκιμάσει τα πάντα από σπορ: Ανώμαλο δρόμο, στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ, beach volley και έπαιξα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Για όποιον δεν έχει πάει, είναι μια πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή, με πολύ καλό κόσμο, που με στήριξε και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.

Ήσουν ζωηρό παιδί;

Από μικρός ήμουν ήρεμος, γιατί ασχολιόμουν με τον πρωταθλητισμό και ξεσπούσα εκεί. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ αυστηρός, δεν με άφηνε να πάρω ανάσα. Με ξυπνούσε στις πεντέμισι το πρωί, διάβαζα μέχρι τις οκτώ που έφευγα για το σχολείο, μετά πήγαινα φροντιστήριο, είχα δύο προπονήσεις μέχρι τις δέκα το βράδυ και ξαναδιάβαζα μέχρι να με πάρει ο ύπνος πάνω στο βιβλίο. Ήμουν πρώτος σκόρερ στο εφηβικό πρωτάθλημα, πήραμε το κύπελλο ερασιτεχνών με τη μικτή Ευβοίας και βγήκαμε δεύτεροι στην Ελλάδα. Ήμουν και καλός μαθητής, έβγαλα 17.000 μόρια.

Τι ονειρευόσουν να γίνεις τότε;

Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω ποδοσφαιριστής, νόμιζα πως ήταν απειροελάχιστες οι πιθανότητες να παίξω επαγγελματικά. Ήθελα να γίνω φυσικοθεραπευτής, ήταν η μοναδική σχολή που δήλωσα στο μηχανογραφικό, στην οποία πέρασα κιόλας. Αλλά μου φαινόταν μακρινό όνειρο να ανοίξω δικό μου θεραπευτήριο, οπότε εφόσον έβγαζα χρήματα από το ποδόσφαιρο, ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτό από τα 18 μου, έπαιξα και ένα παιχνίδι στην Εθνική Ελπίδων.

Σε ενόχλησε που, με αφορμή τη συμμετοχή σου στο Survivor, πολλοί θυμήθηκαν τους αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στους οποίους δέχτηκες 5 και 6 γκολ αντίστοιχα;

Δεν κρατάω κακία. Όποιος θέλει να δει πραγματικά τι τερματοφύλακας είμαι, μπορεί να κοιτάξει το βιογραφικό μου, πόσα παιχνίδια έχω παίξει και πόσα γκολ έχω φάει, σε πόσες ομάδες έχω 100% συμμετοχών και πόσες χρονιές είχα την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε κερδίσει κιόλας. Δεν ξέρω γιατί κάποιος να σταθεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια της καριέρας μου απέναντι σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν και τέτοιες στιγμές.

Στην καριέρα σου κάποια στιγμή μπήκε ένα φρένο όμως...

Ναι, στα 22 μου, που έπαθα ρήξη χιαστών και έχασα τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Ήμουν άτυχος, αλλά νιώθω ευγνώμων, γιατί τότε κατάλαβα ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να τα χάσεις όλα με έναν τραυματισμό. Mε ξέχασαν οι πάντες, οι μάνατζερ που μου έταζαν λαγούς με πετραχήλια εξαφανίστηκαν και το τηλέφωνό μου σταμάτησε να χτυπάει. Πολλά άτομα, που έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, δεν ήρθαν καν στο νοσοκομείο για να με δουν. Οπότε «ξύπνησα» λίγο, έβαλα το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα και ξεκίνησα τις επιχειρήσεις μου.

Τα μαγαζιά έχουν ρίσκο. Σκέφτηκες να ασχοληθείς με κάτι πιο ασφαλές;

Πότε δεν κάνω δεύτερες σκέψεις. Σάββατο συζητήσαμε με τον συνέταιρό μου, Δευτέρα νοικιάσαμε το πρώτο μαγαζί. Μου αρέσει το ρίσκο και πιστεύω πως αν δουλέψεις, θα ανταμειφθείς. Αν έχεις καλή ποιότητα στο ρούχο, θα το καταλάβει ο πελάτης, σε συνδυασμό με την καλή τιμή και τη σωστή εξυπηρέτηση. Βασική συνταγή είναι να βρίσκεσαι από πάνω, να είσαι ταπεινός, χαμηλών τόνων, να προσφέρεις αυτό που θέλει ο πελάτης και να δείχνεις ότι το αγαπάς.