Φωτογραφίες από τον γάμο του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτογραφίες από τον γάμο του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν σήμερα, Πέμπτη, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κι η Ελένη Τσιριγκάκη, λίγο πριν υποδεχθούν το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στην Μύκονο με δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κουκά, και με παρουσία των μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού.

Η Ελένη Τσιριγκάκη, η οποία διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της επέλεξε την Φαίδρα Θεοδωρίδου να δημιουργήσει το νυφικό της, το οποίο ήταν πανέμορφο.

Στο πλευρό τους ήταν και ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης Τσιριγκάκη, Μαρία, οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη αλλά φυσικά και στενοί τους φίλοι.

Σύμφωνα με πληροροφίες, για μετά τον γάμο έχει προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο με το γαμήλιο μενού να περιλαμβάνει αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

Φωτογραφίες από τον γαμό Μπιθικώτση - Τσιριγκάκη

Παντρεύτηκαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κι η Ελένη Τσιριγκάκη φωτογραφίες εκκλησία

Παντρεύτηκαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κι η Ελένη Τσιριγκάκη  φώτο

Παντρεύτηκαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κι η Ελένη Τσιριγκάκη φωτογραφίες

Παντρεύτηκαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κι η Ελένη Τσιριγκάκη λίγο πριν γίνουν γονείς

Η αποκάλυψη του Μπιθικώτση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

«Στις 18 Ιουλίου είναι η πρώτη μας συναυλία για φέτος το καλοκαίρι, που ξεκινάει από τη Μύκονο. Στις 15 Ιουλίου έχουμε τον πολιτικό με το Ελενάκι, γιατί το θρησκευτικό μας το ακυρώσαν δυο φορές πέρσι λόγω COVID. Οπότε η τρίτη είναι η φαρμακερή, δεν το γλύτωσα.

Είναι η πρώτη φορά που το ανακοινώνουμε. Η Ελένη πέρασε πολύ δύσκολα τους 2 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Οπότε όλο αυτό το έχει ξεπεραστεί, γιατί έχουμε “καβαλήσει” τον τρίτο μήνα και τώρα μας έχει μείνει η χαρά και η προσμονή. Δεν το είχαμε σχεδιασμένο. Μας το έφερε ο θεός και είπαμε εντάξει προχωράμε. Από ότι λένε οι προβλέψεις ο Γρηγοράκης θα έχει αδερφούλα.

Θα είμαι ευλογημένος αν στο σπίτι εκτός από το όνομα του πατέρα μου, ακουστεί και το όνομα της μητέρας μου, Ευταξία. Η Ελένη και εγώ δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε εγκυμοσύνη. Κάποια στιγμή μου έλεγε πονάει η κοιλιά και νιώθω παράξενα. Κάποια στιγμή μου πέταξε: “Λες να είμαι έγκυος;” και της είπα: “Έλα μωρέ, παλαβομάρες!”», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.