Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Που την είχαμε δει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η είδηση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έσκασε σαν βόμβα εχθές. Μάλιστα, την ανακοίνωση του διαζυγίου την έκανε ο manager της Δέσποινας Βανδή, ο Γιώργος Αρσενάκος.

Πριν όμως ανακοινωθεί ότι η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της θα πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε μια δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει.

Πιο συγκεκριμένα η όμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε σε εγκαίνια ενός καταστήματος στη Γλυφάδα και όπως μπορείτε να δείτε ήταν αρκετά χαμογελαστή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και με άλλους celebrities:

Δέσποινα Βανδή δημόσια εμφάνιση

Τελευταία δημόσια εμφάνιση της Βανδή

Δέσποινα Βανδή λίγο πριν χωρίσει

Δέσποινα Βανδή έξοδος με διάσημους

Πληροφορίες για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη

«Παραλήρημα» έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με το διαζύγιο τους να σκάει σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης.

Μετά από 18 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με τα δημοσίευματα του downtown, πολλοί το γνώριζαν εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη.

Συνήθως, το να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη κατάσταση και να δεις τα πράγματα καθαρά, με ψυχραιμία και στην σωστή τους διάσταση απαιτεί χρόνο. Το ίδιο συνέβη και με τη Δέσποινα και τον Ντέμη Νικολαΐδη που μετά από προσπάθεια κατάλαβαν ότι η κοινή τους ζωή, στο ίδιο σπίτι, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα ξανά με το δημοσίευμα του downtown.gr: «Το διαζύγιο τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς βέβαια να αποτελεί μια εύκολη απόφαση. Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής».

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης χωρισμός