Αρετουσάριστη στο Instagram η Σοφία Μουτίδου - Φωτογραφία με κατακκόκινο μαγιό

Το σώμα της χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρετουσάριστη στο Instagram η Σοφία Μουτίδου - Φωτογραφία με κατακκόκινο μαγιό

Η Σοφία Μουτίδου είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, αφού λέει τα πράγματα όπως έχουν, ενώ δεν της αρέσουν τα ρετούς και τα φίλτρα σε φωτογραφίες της. Ειδικά μέσα από τα social media, περνάει τα πιο σωστά μηνύματα, όσον αφορά το σώμα μας και γενικά την αυτοπεποίθηση μας.

Πρόσφατα λοιπόν, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό. Μάλιστα, δεν έκανε καμία επεξεργασία στο σώμα της για να κρύψει τυχόν ατέλειες, όπως είχε κάνει και με την φωτογραφία της με τα εσώρουχα.

Η Σοφία Μουτίδου απολαμβάνει τις διακοπές της και δεν κρύβει ούτε λεπτό την χαρά της!

Σοφία Μουτίδου φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ρετούς

Η εξομολόγηση που είχε κάνει για τα κιλά της η Σοφία Μουτίδου

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι.

Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά… Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει σε συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ.

«"Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη", εκεί ήμουν 49 κιλά και τώρα είμαι 100 κιλά! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με 60 κιλά, πήρα 20, τα διαχειρίστηκα, τα έχασα κάνοντας δίαιτα και μετά αφέθηκα εντελώς. Οι δουλειές ήταν πολλές και απανωτές και επειδή το πάθος μου είναι να τρώω – δεν τρώω όλη την ημέρα και πλακώνομαι το βράδυ που είναι το χειρότερο που υπάρχει. Το βράδυ είναι πολύ δύσκολο να τηρήσω κάποια διατροφή και να φάω πρωτεΐνη, θα φάω πατάτες και στο τέλος γλυκό», τόνισε στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός.