Ηλίας Μπόγδανος: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - «Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από εδώ, αλλά...»

Φανερά εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Μπόγδανος: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - «Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από εδώ, αλλά...»

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, διότι επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας του, μερικές μέρες μετά την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο φιναλίστ του Survivor λίγη ώρα πριν, μοιράστηκε ένα βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείο, όντας εξαντλημένος. Στο εν λόγω βίντεο θέλησε να ενημερώσει τα νεότερα για την υγεία του αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που έχει δεχθεί.

Το πρώτο βίντεο του Ηλία μέσα από το νοσοκομείο

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη.

Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς. Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών.

Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας».

Ο Ατζούν θέλει τον Μπόγδανο ξανά μέσα στο Survivor 5

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις μερικές μέρες από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το Survivor 4 όμως οι πρώτες ειδήσεις για τα επόμενα ονόματα και το Survivor 5 ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια.

Οπως θα θυμόμαστε από το Survivor 2 το οποίο είχε κερδίσει ο Ηλίας Γκότσης στον τελικό με την Κατερίνα Δαλάκα στο άμεσης επόμενο είδαμε την Δαλάκα να συνεχίζει αυτό που άφησε στη μέση.

Στο φετινό που τελείωσε είδαμε πολλά περίεργα, όμως είδαμε και κάποιους παίκτες οι οποίοι αγωνιστικά το έλεγε η ψυχούλα τους. Άλλωστε δεν ήταν η δουλειά τους να είναι αθλητές, αλλά παρόλα αυτά κοντράραν στα ίσια πολύ καλούς αγωνιστικά παίκτες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπορεί να έχασε στον μεγάλο τελικό, όμως όπως είπε και ο ίδιος κέρδισε πολλά από το φετινό παιχνίδι επιβίωσης. Αυτ;o θα μπορούσε να λέει πολλά. Άνθρωποι όμως που ξέρουν τον Hλία Μπόγδανο μιλάνε για ένα παιδί με περίσσιο πάθος και πείσμα. Πέρα από την αξιοπρέπεια του που θαύμασε πολύς κόσμος.

Για να μην σας το γυρνάμε γύρω γύρω στον μεγάλο τελικό ο Ατζούν ήδη του έχει προτείνει να λάβει μέρος στο επόμενο παιχνίδι επιβίωσης. Φυσικά την πρόταση δεν την... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr