Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η ανάρτηση με το ξέσπασμα της - «Ήδη αναζητούνται οι δράστες! Ως εδώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ένα από τα άτομα που έχουν απασχολήσει ιδιαιτέρως την επικαιρότητα είναι σίγουρα η Αφροδίτη Λατινοπούλου λόγω των «παρατραβηγμένων» αλλά και.. οπισθοδρομικών απόψεων της.

Ωστόσο, η ίδια δεν σταματά να εκφράζει ανοιχτά την άποψη της για θέματα που απασχολούν το κοινό, όμως πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται αντίθετα με τα όσα υποστηρίζει, όπως για παράδειγμα η Σοφία Μουτίδου.

Τα hate σχόλια που λαμβάνει καθημερινώς είναι πράγματι πολλά, κάτι που την έφερε σε θέση να απευθυνθεί και να κάνει μήνυση στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μέσω λοιπόν μιας ανάρτησης της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε έντονα, μιας και δέχεται απειλές για την σωματική της ακεραιτότητα.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου φωτογραφία

Η Λατινοπούλου σε νέα ανάρτηση της σχολίασε την πρώτη τρανς αθλήτρια σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετά τις αξύριστε μασχάλες και την ένταση που προκάλεσε στο Πρωινό λόγω των απόψεων της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αυτή τη φορά σχολίασε μέσα από ανάρτηση της την πρώτη τρανς αθλήτρια που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και θέλησε να γράψει λίγα λόγια...

«Με τον άκρατο δικαιωματισμό καμαρώστε τώρα στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες έναν πρώην άντρα, νυν γυναίκα να σαρώνει ως γυναίκα τα μετάλλια στους αγώνες. Η 43χρονη αθλήτρια έπαιρνε μέρος σε αντρικούς αγώνες μάλιστα πριν το 2013 οπότε έκανε και το Transitioning. Συγχαρητήρια», έγραψε.

Λατινοπούλου τρανς αθλήτρια

Οργή στο Twitter για το νέο «χτύπημα» της Λατινοπούλου με αφορμή το συνέδριο γονιμότητας

Για λίγες μόνο μέρες χάθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου από την επικαιρότητα και βρήκε και πάλι τον τρόπο να επιστρέψει, αφού με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στήριξε δημόσια το περιβόητο συνέδριο γονιμότητας.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε η κυρία Λατινοπούλου και κάπως έτσι πέτυχε και πάλι τον στόχο της, να γίνει trend στα social media.

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες του Twitter που τόσο πολύ τη «λάτρεψαν» μετά την ασχολίαστη τοποθέτησή της για τις τρίχες, τις ραγάδες και τις πανάδες, επέστρεψαν με νέα σχόλια για την πολιτεύτρια που δίνει «ρέστα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κάθε θέμα της επικαιρότητας. Μείνετε συντονισμένοι γιατί κανείς δεν ξέρει τι ακολουθεί!