Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της μετά την αποκάλυψη της υγείας της μητέρας τους

«Το ‘χουμε αδερφάκι μου…»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της μετά την αποκάλυψη της υγείας της μητέρας τους

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου και η οικογένεια της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Η παρουσιάστρια έχει σοκάρει τους πάντες με την εξομολόγηση της και φυσικά όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό της.

Η Σίσσυ μέσα σε όλα ανέφερε: «Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ».

Λίγο αργότερα, ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μητέρα τους.

Η φωτογραφία του Γιάννη και της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την αποκάλυψη για την υγεία της μητέρας τους

Στην λεζάντα έγραψε: «Το ‘χουμε αδερφάκι μου…»

Σίσσυ Χρηστίδου με αδερφό

Η ανάρτηση της Σίσσυς μέσα από το νοσοκομείο Παπανικολάου

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή.. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου.. Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..❤️» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά για την Σίσσυ Χρηστίδου

Η Χριστίνα Κοντοβά μπορεί να βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ουγκάντα, ωστόσο στηρίζει όσο μπορεί την κολλητή της φίλη, Σίσσυ, ακόμα και από μακριά.

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων λοιπόν δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία της παρουσιάστριας, στην οποία σημείωσε: «Η πιο δυνατή και παράλληλα ευαίσθητη γυναίκα που ξέρω. Η φίλη μου στην πιο αληθινή πλευρά της, στην πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει. Περήφανη φίλη! Σ’ αγαπώ Σισσάκι μου».

Χριστίνα Κοντοβά στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου