Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Τραγούδησε το «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα» καλύτερα από... ποτέ!

Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της
News 17.07.2021 08:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να χαράξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, πάντα θα κρατούν πολύ καλές σχέσεις, λόγω των δυο παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του downtown, πολλοί το γνώριζαν εδώ και καιρό πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, παρόλο που προχθές ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.

Χθες λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή στην εμφάνιση της στην Κύπρο και στις Notes Live, όπου τραγουδάει κάθε Σαββατοκύριακο, δεν θέλησε να αναφερθεί στο χωρισμό της, αλλά στα νέα μέτρα που ισχύουν στα νυχτερινά κέντρα. «Σας βλέπω φοβισμένους», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια ωστόσο τραγούδησε μια από τις μεγάλες της επιτυχίες «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα» και το είπε σίγουρα με πολύ νόημα.

Βίντεο από τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον Ντέμη Νικολαϊδη πολύ πριν χωρίσουν

Στο περιοδικό People τον Ιούνιο του 2019 είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο σε μια σχέση, όλα θέλουν αγώνα και γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσεις. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του. Όταν κάποιος το συνειδητοποιεί αυτό, τότε θα λειτουργήσει σωστά και προς τους άλλους. Δεν αισθάνομαι σύζυγος, αισθάνομαι σύντροφος! Και αυτό δεν είναι καθόλου άχαρο! Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας, όταν τελειώνεις τη δουλειά και όταν τα παιδιά ακολουθούν τη δική τους καθημερινότητα, ότι είναι εκεί ο άνθρωπός σου».

Ενώ, στο περιοδικό Celebrity τον Φεβρουάριο του 2020:

«Όταν τον γνώρισα, ένιωσα πράγματα, αλλά ίσως επειδή δεν με ενδιέφεραν τα “σκαλιά της εκκλησίας”, δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτηκα. Δύο χρόνια αργότερα, όμως, αισθάνθηκα ότι αυτός ο άντρας ήθελα να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Νικολαΐδης Βανδή χωρισμός

«Πολλά πράγματα. Ο γάμος είναι μια μακροχρόνια σχέση και στόχος είναι να μην «ξενερώσει» κανένας από τους δύο. Είναι σημαντικό η εξέλιξη των δύο αυτών ανθρώπων να είναι παράλληλη. Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς. Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Αν τα νεύρα είναι τεντωμένα, καλύτερα να μη μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Έχει τύχει πολλές φορές όταν είμαι εκνευρισμένη να μιλήσω μετά από δύο μέρες, ώστε να έχω πλέον απο­φορτιστεί, να μου έχει φύγει δηλαδή η ένταση και να είμαι ψύχραιμη στην τοποθέτησή μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπίτι με το Mega: Όταν η Βανδή έκλαψε στην σκηνή για τον χωρισμό της αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Δέσποινα Βανδή: Αυτό το τραγούδι έγραψε μετά από άσχημο καυγά με τον Ντέμη κι έγινε επιτυχία

Share