Εξαφανίστηκε από το instagram η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Τι συνέβη

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα μήπως έχω κορωνοϊό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξαφανίστηκε από το instagram η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Τι συνέβη

Εξαφανισμένη από το Instagram ήταν τις τελευταίες ώρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θέλησε ωστόσο να ενημερώσει και να ξεκαθαρίσει ακριβώς τι συνέβη.

Η φιναλίστ λοιπόν του Survivor 4 αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν είχε προλάβει ανεβάσει κάποιο story, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν νοσεί από κορωνοϊό, μιας και έκανε πρόσφατα τεστ.

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Ξενύχτησα χθες και σηκώνομαι 1:30 το μεσημέρι και έχω αργήσει σε όλες μου τις δουλειές. Χθες δεν ανέβασα ούτε ένα story, γιατί έτρεχα σε δουλειές και δεν προλάβαινα. Νιώθω ότι κοιμάμαι από προχθές με αυτή την εξαφάνιση.

Έχω πάρει πολλά μηνύματα μήπως έχω Covid και έχω εξαφανιστεί. Όχι παιδιά δεν έχω Covid, δόξα τω Θεώ. Είμαι μια χαρά. Και δε θα ξαναγίνει. Πάντα θα ανεβάζω stories, καθημερινά, ό,τι κι αν γίνεται».

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου»

Δυο περίπου εβδομάδες μετά το τέλος του Survivor 4, και το τεστ κορωνοϊού (Δείτε φωτογραφία), η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, ενώ εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή της.

Η γυμνάστρια παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε δημόσια ότι θα σου δώσει χρήματα για να ανοίξεις το δικό σου γυμναστήριο. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Το έμαθα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα πάνω σε αυτό. Είναι πολύ όμορφη ως κίνηση. Δε νομίζω να πάρω χρήματα από τον Σάκη, γιατί και αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις και ξέρω ότι τα χρειάζεται πολύ τα χρήματα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι σήμερα ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου, τη Μάρσι. Είχε ένα πρόβλημα στο ουροποιητικό της. Έφυγε πολύ ξαφνικά. Με πήρε η μητέρα μου, θυμάμαι, και μου είπε: “Έφυγε η Μαρσούλα μας”