Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έναρξη για τον Κιάμο στο Poseidonio - Έδειχναν στην είσοδο ότι είναι εμβολιασμένοι

Πρεμιέρα για τα covid free μπουζούκια

Έναρξη για τον Κιάμο στο Poseidonio - Έδειχναν στην είσοδο ότι είναι εμβολιασμένοι
News 17.07.2021 16:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρεμιέρα έκανε χθες ο Πάνος Κιάμος στο Poseidonio, ωστόσο πρόσβαση είχαν μόνο όσοι πολίτες είχαν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής παρέα με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Αναστάσιο Ρόκκο επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής στις πίστες και ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στην καθημερινότητα.

Ωστόσο, στα τραπέζια μπορούσαν να κάτσουν και να απολαύσουν την μουσική αυτή βραδιά μόνο όσοι είχαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, με τους ίδιους να έχουν κατεβασμένη στο κινητό τους την εφαρμογή που το αποδεικνύει.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση αυτή ήταν κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών, μιας και πρόκειται για έναν έντονο διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη.

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο Poseidonio

Έναρξη για τον Κιάμο στο Poseidonio Αναστάσιος Ράμμος

Έναρξη για τον Κιάμο στο Poseidonio πιστοποιητικό εμβολιασμού

Έναρξη για τον Κιάμο στο Poseidonio πιστοποιητικό

Τα υβριστικά σχόλια στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την στήριξη του στον Πάνο Κιάμο και τα Covid free μπουζούκια

Αποδέκτης αμέτρητων υβριστικός σχολίων έγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε σε μια φωτογραφία του Πάνου Κιάμου.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στις πιστές, ωστόσο το νυχτερινό του κέντρο ανοίγει τις πύλες του μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Ο ηθοποιός, ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να επιστρέφει στη κανονικότητα, έγραψε ένα ενθαρρυντικό σχόλιο κάτω από την εν λόγω ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, ωστόσο αρκετοί χρήστες του instagram έσπευσαν να του επιτεθούν, γιατί σύμφωνα με αυτούς, στηρίζει τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και αμβολίαστους.

Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλιαΓιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 2Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 3

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από αυτόν τον χαμό, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα Instagram Stories του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας!

Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτηση για υβριστικά σχόλια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Πρωινό έκραξε τον Πετράκο μετά τις δηλώσεις για τον Κιάμο - «Δεν του έχει δώσει κανένας δικαίωμα να...»

Πάνος Κιάμος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Share