Σίσσυ Χρηστίδου: «Τσακίζει» κοκκάλα η φωτογραφία με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο

«Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: «Τσακίζει» κοκκάλα η φωτογραφία με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες μέρες βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η μητέρα της βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο νοσοκομείο διότι διαγνώσθηκε με λευχαιμία.

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και η ίδια εξομολογήθηκε όλα όσα αντιμετωπίζει από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η μητέρα της, όπως ανέφερε, ετοιμάζεται να κάνει μια σημαντική θεραπεία προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση.

Νωρίτερα λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου κρατά το χέρι της μητέρα της ενώ δίπλα τους υπάρχει ένα κουκλάκι που άφησε εκεί η ανιψιά της.

Η συγκινητική φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο απο το θηρίο..

Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη..

*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη”.

Σίσσυ Χρηστίδου με τη μαμά της

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά για την Σίσσυ Χρηστίδου μετά την εξομολόγηση

Στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειας της βρίσκονται πολλοί συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα τους και η Χριστίνα Κοντοβά.

Η ίδια μπορεί να βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ουγκάντα, ωστόσο στηρίζει όσο μπορεί την κολλητή της φίλη, Σίσσυ, ακόμα και από μακριά.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία της παρουσιάστριας, στην οποία σημείωσε: «Η πιο δυνατή και παράλληλα ευαίσθητη γυναίκα που ξέρω. Η φίλη μου στην πιο αληθινή πλευρά της, στην πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει. Περήφανη φίλη! Σ’ αγαπώ Σισσάκι μου».

Χριστίνα Κοντοβά στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου