Αρετουσάριστη φωτογραφία του Γρηγόρη Γκουντάρα - «Βέβαια είμαι ελαφρώς ρουφηγμένος»

Ποζάρει με γαλάζιο πρωτότυπο μαγιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αρετουσάριστη φωτογραφία του Γρηγόρη Γκουντάρα - «Βέβαια είμαι ελαφρώς ρουφηγμένος»

Μετά το συγκινητικό φινάλε του Ευτυχείτε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, με τον ίδιο να μοιράζεται και τα αντίστοιχα στιγμιότυπα.

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, χωρίς όμως να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως έχει αρκετά πια ελεύθερο χρόνο για αυτό και έχει ξεκινήσει τα μπάνια του μαζί με την οικογένεια του.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με το γαλάζιο και πρωτότυπο μαγιό του.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με μαγιό

Στην λεζάντα έγραψε: «Μου πήρε το κορίτσι μου το καπέλο και ήθελε να το απαθανατίσει. Και εκεί που έχω χαρεί με το δώρο,μου βάζει αντιηλιακό☀️και γυρίζει και μου λέει…:‘’Αμάν ρε Γρηγόρη το τελείωσες,είναι μεγάλη η επιφάνεια‼️‼️‼️’’Σκληρό πετσόκομμα και να σκεφτείτε πως είμαι και…ελαφρώς ρουφηγμένος✔️Καλό ΣΚ σε όλους με υγεία❤️❤️»

Η πρώτη ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά το τέλος του Ευτυχείτε

Ο ίδιος, λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, μιλώντας για την αποχώρηση αυτή, με τον δημοσιογράφο να είναι αρκετά συγκινημένο.

«Σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼️Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την υπέροχη αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα…

Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια,ήταν μία καταπληκτική συνεργασία✔️Κατερίνα @katken85 αγαπημένη μου,όσο τίμια,δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά,άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό‼️‼️‼️Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου❤️Ευχαριστώ τη διοίκηση του @opentvgr✔️

Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία,θα είστε πάντα στην καρδιά μου❤️».