Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο ξυπνώντας μνήμες από την αντίστοιχη ανακοίνωση των Μαραντίνη - Χρηστίδου.

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (15.07.2021) την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» έγραψε ο Γιώργος Αρσενάκος για τον χωρισμό τους, ο οποίος είναι μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά το διαζύγιο

Κανένας από τους δυο δεν έχει κάποια δήλωση, με την Δέσποινα Βανδή να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια που έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Κύπρο, δεν θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός.

Στο βίντεο που ανέβασε στα instastories, την στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, μαζί με τον καλό της φίλο Σάββα Σπαθαρίδη.

«Η Δέσποινα Βανδή χώρισε για να παντρευτεί την Βίσση»

Μπορεί να έχουν περάσει μονάχα λίγα 24ωρα από το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο το σοκ δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα για τους πιστούς θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Από τότε που ο Γιώργος Αρσενάκος προχώρησε σε μια απλή και λιτή ανακοινώση για την απόφαση αυτή του ζευγαριού, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν αποτελέσει το νούμερα ένα θέμα συζήτησης και σχολιασμού.

Trend έγινε φυσικά από τα πρώτα λεπτά και στο Twitter, με τους χρήστες να έχουν πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα με αυτή την απρόσμενη είδηση.

Πώς συνδέεται με το διαζύγιο η Άννα Βίσση, ο Φοίβος, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο... Νίκος Χατζηνικολάου; Δείτε παρακάτω τα tweets και θα καταλάβετε!