Σάκης Κατσούλης: «Bγήκαν και έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, αλλά δεν ίσχυαν αυτά....»

Απίστευτο "άδειασμα" μετά το Survivor 4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: «Bγήκαν και έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, αλλά δεν ίσχυαν αυτά....»

Λίγο πριν φέρει στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες του από το Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, τόνισε μεταξύ άλλων πως πολλοί που βγήκαν και μιλούσαν, όσο ο ίδιος ήταν στο παιχνίδι, δεν είναι φίλοι του.

Οι αποκαλύψεις του Σάκη Κατσούλη

Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου λένε;

Το θετικό είναι ότι όλοι ήταν υπερήφανοι για την εικόνα που είχα στο παιχνίδι. Μου λένε ότι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξα κάτι άλλο. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι πάω στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι και το έκανα. Τις περισσότερες φορές δεν ασχολήθηκα με άλλα πράγματα. Οπότε είναι υπερήφανοι για μένα, αν και οι γονείς μου ακόμη δεν έχουν ξεχάσει κάποια αρνητικά σχόλια. Προσπαθώ να τους πείσω να τα αφήσουν όλα πίσω.

Είδες δηλώσεις δικών σου ανθρώπων, που να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να τα έχεις αποφύγει;

Η μητέρα μου δεν μίλησε, η αδερφή μου βγήκε, έχω δει τι έχει πει και θεωρώ ότι ήταν πολύ μετρημένη στις συνεντεύξεις της. Θεωρώ ότι το έκανε πολύ σωστά, κανείς άλλος από τους δικούς μου δεν βγήκε να μιλήσει, ούτε συνέταιροί μου, ούτε κολλητοί μου. Πολλοί βγήκαν και έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, όμως δεν ίσχυαν αυτά. Είναι άνθρωποι που τους είχα δει πριν από το παιχνίδι ελάχιστες φορές, δεν έχουν καν το κινητό μου. Δεν πειράζει όμως.

O Σάκης Κατσούλης "αδειάζει" την σχέση του με την Μαριαλένα λίγο μετά το τέλος του Survivor 4

Ο Σάκης Κατσούλης τα τελευταία 24ωρα ζει ένδοξες στιγμές αφού το μαγαζί του πλημμυρίζει από κόσμο και όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν πέσει πάνω του.

Δηλώσεις στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι Not», παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο νικητής του Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση του με την Μαριαλένα.

«Προσπαθώ λίγο να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος, φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα ότι κέρδισα και αύριο έφευγα για το Survivor.

Η Μαριαλένα ήταν πριν από το παιχνίδι οπότε θα παραμείνει στην ζωή μου, ο Τριαντάφυλλος είναι αδερφός μου και από χθες που ήρθα στο μαγαζί ήταν μαζί μου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Παππάς είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλέξη δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω την υποχρεώσεων του. Η Μαριαλένα για εμένα αξίζει τα πάντα έφτασε στους τρεις του τελικού, είχα τον τρόπο να την ηρεμήσω και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Άκουσα ότι θα κάνω πρόταση γάμου, αλλά το έχουμε ξανά πει δεν είμαστε μαζί, ήρθαμε κοντά λόγω των συνθηκών είναι λογικό να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και πόσο μάλλον με την Μαριαλένα που είχαμε 2 χρόνια σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Είναι η ιδέα μας ή τώρα που βγήκε στον έξω κόσμο φαίνεται πιο χαλαρός απέναντι από την Μαριαλένα σε σύγκριση με όσα έλεγε και έκανε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι; Ότι πείτε εσείς, εμείς δεν ξέρουμε...