Κατέρρευσε η Μαρία Ιωαννίδου στον αέρα του OPEN - Έμαθε εκείνη τη στιγμή τον θάνατο του Βοσκόπουλου

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατέρρευσε η Μαρία Ιωαννίδου στον αέρα του OPEN - Έμαθε εκείνη τη στιγμή τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία εκείνη τη στιγμή πληροφορήθηκε το θάνατο του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου. Η ηθοποιός κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!», είπε με λυγμούς η Μαρία Ιωαννίδου, όταν της τηλεφώνησαν και την ενημέρωσαν.

Και συνέχισε: «Συγγνώμη που με ακούτε έτσι. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Γέμιζε όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθουν να δουν τον Τόλη Βοσκόπουλο».

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου. Πριν από ένα χρόνο ήμασταν μαζί», είπε συγκλονισμένη.

Θρηνεί το Twitter με τον χαμό του Τόλη Βοσκοπούλου

Σε πένθος βυθίστηκε όλη η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή έγινε αμέσως πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να προχωρούν σε χιλιάδες tweets αφιερωμένα στον ίδιο.

Άλλοι τον αποχαιρετούν με τη φράση «καλό ταξίδι πρίγκιπα», άλλοι σημειώνουν την απώλεια για το ελληνικό τραγούδι και την ελληνική μουσική και άλλοι τον αποχαιρετούν με στίχους από τα τραγούδια του που ξεχώρισαν για δεκαετίες.