Θρήνος για τον πρώην παίκτη του Survivor, Νάσο Παπαργυρόπουλο

«Είχα την ασύλληπτη τύχη να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον πρώην παίκτη του Survivor, Νάσο Παπαργυρόπουλο

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και ειδικότερα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μάλιστα τον είχε νονό.

Ο επιχειρηματίας με μια συγκινητική του ανάρτηση θέλησε να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα μίλησε και στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλα πως πριν από δύο εβδομάδες έμαθε πως η υγεία του νονού του είχε επιδεινωθεί.

Η ανάρτηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!!

Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα».

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τζούλια Παπαδημητρίου

H Τζούλια Παπαδημητρίου είναι η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σήμερα 19/7 το πρωί προδομένος από την καρδιά του. Τη δεκαετία του ΄90 απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης με το διαζύγιό της με τον διάσημο τραγουδιστή και την μεγάλη δικαστική τους διαμάχη όπου έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις.

Υπάρχοντας το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου και το μοναδικό αγόρι ανάμεσα στις 11 αδελφές του, έχει κάνει τέσσερις γάμους και είχε δύο μεγάλους έρωτες. Πρώτη του γυναίκα ήταν η ηθοποιός Στέλλα Στρατηγού (1960-1965), ακολούθησε η τραγουδίστρια Μαρινέλλα (1973-1981) και τη σκυτάλη πήρε η παρουσιάστρια Τζούλια Παπαδημητρίου (1986-1996), ενώ σταθμός του ήταν η Άντζελα Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος Τζούλια

Ο αρραβώνας στο σπίτι του Γιώργου Κατσιφάρα, παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έμελλε να κρατήσει για πάντα. Εληξε δέκα χρόνια μετά, με μια σφοδρή διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή και την τρίτη γυναίκα του, η οποία εκτυλίχθηκε εν μέσω θέρους και τα είχε κυριολεκτικά όλα. Από καταγγελίες του στυλ «με δάγκωσαν μάνα και κόρη» από τον Βοσκόπουλο μέχρι «ο Τόλης έβγαλε πιστόλι και με απειλούσε» από την Παπαδημητρίου και φυσικά μηνύσεις, αγωγές, ασφαλιστικά και εξώδικα που έπεφταν σαν το χαλάζι και απασχόλησαν για χρόνια τη Δικαιοσύνη και το πανελλήνιο.

Εντέλει το διαζύγιο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου, σε ό,τι αφορά τη λύση του γάμου τους και μόνο, θα βγει συναινετικό τον Σεπτέμβριο του 1996, με τις αγωγές ένθεν κακείθεν να συνεχίζονται ακάθεκτες. Τον Ιανουάριο του 1999 η αγωγή του Βοσκόπουλου συζητείται στο Εφετείο και ο εισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Μαλακάσης προτείνει την αθώωση της Τζούλιας Παπαδημητρίου, της μητέρας της και των δύο αδελφών της. «Δυστυχώς, ο κ. Βοσκόπουλος δεν εμφανίζεται φιλαλήθης.

Τόλης Βοσκόπουλος υπόθεση Χαρά

Λίγο καιρό αργότερα η αδελφή του Γκάρυ Βοσκοπούλου, του είπε ότι το παιδί που απέκτησαν με την Παπαδημητρίου, δεν ήταν βιολογικά δικό του και δεν γεννήθηκε ως καρπός της σχέσης τους, αλλά με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, με δότη άγνωστο άνδρα. Το σοκ για τον τραγουδιστή ήταν τεράστιο. Μετά από λίγες ημέρες αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά ώστε να ακυρώσει την αναγνώριση της Χαράς ως κόρης του. Η πρώην σύζυγός του προσπάθησε να πατήσει πάνω στον νόμο, μια που είχε παρέλθει η διετία από την εν λόγω απόφαση, αλλά το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της ως αβάσιμο.

Στις 13/4, σφραγίστηκε με απόφαση του Άρειου Πάγου πως η 35χρονη Χαρά δεν είναι παιδί του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του.