Ζωζώ Σαπουντζάκη: Συντετριμμένη με τον θάνατο του Βοσκόπουλου - «Δεν είμαι σε κατάσταση τώρα, δεν είμαι καλά»

Με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του Open

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Συντετριμμένη με τον θάνατο του Βοσκόπουλου - «Δεν είμαι σε κατάσταση τώρα, δεν είμαι καλά»

Στην εκπομπή του Καλοκαίρι Not μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Ζωζώ Σαπουντζάκη, συγκλονισμένη από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες ώρες στην ηλικία των 81 και σύσσωμη η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια αυτή.

Οι δηλώσεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του. Ήταν ηρωίδα πραγματικά, εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν μέχρι τώρα έζησε νομίζω ήταν αιτία η γυναίκα του.

Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ! Δεν είμαι σε κατάσταση, συγγνώμη… Δεν είμαι τόσο καλά».

Κατέρρευσε η Μαρία Ιωαννίδου στον αέρα του OPEN

Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία εκείνη τη στιγμή πληροφορήθηκε το θάνατο του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου. Η ηθοποιός κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης.

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!», είπε με λυγμούς η Μαρία Ιωαννίδου, όταν της τηλεφώνησαν και την ενημέρωσαν.

Και συνέχισε: «Συγγνώμη που με ακούτε έτσι. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Γέμιζε όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθουν να δουν τον Τόλη Βοσκόπουλο».

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου. Πριν από ένα χρόνο ήμασταν μαζί», είπε συγκλονισμένη.