Βυθισμένος στο πένθος ο Τέρενς Κουίκ - «Πήρες τη βαλίτσα σου & μας τη κοπάνησες»

Το μήνυμα του για το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βυθισμένος στο πένθος ο Τέρενς Κουίκ - «Πήρες τη βαλίτσα σου & μας τη κοπάνησες»

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Τέρενς Κουίκ, όπως και όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, με τον θάνατο του ταλαντούχου, Τόλη Βοσκόπουλου. Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα 19/7, προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 81 ετών.

Ο κουμπάρος του στο γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου το 1996 στην Κέρκυρα, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μια ανάρτηση στο Twitter.

Η ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Καλό παράδεισο καλέ μου φίλε. Μας αφήνεις με τις πιό όμορφες αναμνήσεις.(Ο πρώτος σου δίσκος).Και τώρα πήρες (μάνα μου μανίτσα μου) τη βαλίτσα σου &μας τη κοπάνησες. Καλό ταξίδι πρίγκιπα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Άντζελα,τη Μαρία &σε όλη την οικογένεια», έγραψε ο Τέρενς Κουίκ.

Βυθισμένος στο πένθος ο Τέρενς Κουίκ με τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Η επίσημη ανακοίνωση του Opentv για τον Τέρενς Κουίκ

Το OPEN δίνει βήμα στους Έλληνες της ομογένειας Ο Τέρενς Κουίκ συναντά προσωπικότητες του Ελληνισμού της διασποράς για την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

Με συνέπεια στην κατεύθυνση της ανάδειξης των θεμάτων του Ελληνισμού της Διασποράς, το OPEN προχωρά στη δημιουργία σχετικού περιεχομένου, θέλοντας να αναπτύξει έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους Έλληνες της Ομογένειας.

Τέρενς Κουίκ πάει Open

Αξιοποιώντας την εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα, ο Τέρενς Κουίκ θα συναντά και θα παρουσιάζει συμπατριώτες μας που ζουν σε μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού, από την Αμερική και την Ευρώπη έως την Αυστραλία, προσωπικότητες με δυναμική παρουσία και ξεχωριστό έργο που ταξιδεύουν τη φήμη της Ελληνικής ψυχής σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έλληνες της διασποράς, με διαδρομές που συγκινούν και εμπνέουν, άνθρωποι που έχουν δώσει αγώνες ζωής και διαφυλάσσουν μνήμες και παραδόσεις, με στόχο να διατηρήσουν άρρηκτες τις σχέσεις της ομογένειας με το μητροπολιτικό κέντρο.

Ο Τέρενς Κουίκ μας συστήνει Ομογενείς που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», σε ειδική ενότητα που θα επιμελείται ο ίδιος.

Επιστρέφοντας δυναμικά στην ενεργό δημοσιογραφία, ο Τέρενς Κουίκ αποχωρεί από τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού.