«Ράγισε καρδιές» ο Γιώργος Τσαλίκης για το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Τελευταία φορά που τον είδαμε επί σκηνής κλαίγαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» ο Γιώργος Τσαλίκης για το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Ο τραγουδιστής θυμήθηκε την τελευταία φορά που είδε τον Τόλη Βοσκόπουλο στη σκηνή, ενώ μίλησε και για την πρώτη τους γνωριμία στην Κέρκυρα.

H ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Τον γνωρισα πιτσιρικάς στο ξεκίνημα μου ακόμα και μετά την πρώτη μας γνωριμία μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο. Με καλεσε στο σπίτι του στην Κέρκυρα.Πήγα ψαρωμένος με υποδέχτηκε σα παιδί του, με την υπέροχη γυναίκα του κι ένα μικρό κοριτσάκι τη Μαρία του σα νεραιδάκι πανέμορφο μικρό κοριτσάκι τότε με τα καταγάλανα ματάκια της κι εκείνος να τη βλέπει να παίζει και να συγκινείται και να καμαρώνει..

Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα!Τελευταία φορά που τον είδαμε επι σκηνής κλαίγαμε.. Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο.

Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο.

Είχα ποστάρει γυρίζοντας σπίτι συγκινημένος.Υπέροχος καλλιτέχνης, σταρ, πάντα στην πένα, θρύλος που έφυγε για πάντα σε φυσική παρουσία αλλά θα τον κρατήσουμε ζωντανό σε κάθε live μας με τις τραγουδάρες του και στο μυαλό μας με τον απαράμιλλο τρόπο που είχε και σε «ανάγκαζε» να πεις.. Άρχοντας.

Καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το πρώτο μήνυμα της Άντζελας Γκερέκου μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Πριν από λίγο, η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μόλις πριν από λίγα λεπτά, και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσα από το Facebook της.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που της έχει στείλει από τη στιγμή που μαθεύτηκε ο θάνατος του «Πρίγκιπα».

....σας ευχαριστώ.....🙏

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Monday, July 19, 2021