Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά - «Αν το θέμα μας είναι τα εμβόλια...»

Έξαλλη με την απόφαση για το lockdown της Μυκόνου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά -  «Αν το θέμα μας είναι τα εμβόλια...»

Φανερά ενοχλημένη ήταν η Χριστίνα Παππά, στις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση για το lockdown στη Μύκονο και τόνισε, πως το μέτρο αυτό είναι άδικο.

Η Χριστίνα Παππά, δραστηριοποιείται στη Μύκονο και έτσι, η απόφαση αυτή της κυβέρνησης την έκανε πραγματικά έξαλλη.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά

«Είναι άτοπο και λυπηρό αυτό που έγινε. Είναι σαν να τιμωρείται το νησί που δίνει τον χρόνο 3,8 δισεκατομμύρια στο κράτος.

Όλα τα νησιά θα έχουν σε λίγο πρόβλημα, αλλά είναι σαν να γίνεται διάκριση. Στεναχωριέμαι για όλους τους ανθρώπους, όλες τις δουλειές. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και είναι και αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της Μυκόνου, τη στιγμή που ο ιός υπάρχει και σε άλλα νησιά.

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που χειροκροτώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που μας κλείσανε. Από δω και πέρα όμως είναι άτοπο. Αν το θέμα μας είναι τα εμβόλια θα έπρεπε να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται, έρχονται με χαρτί ταυτοποίησης εμβολιασμού. Είναι άδικο! Στοχοποιείται αυτό το νησί συνέχεια. Στην Ελλάδα είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Η «έκρηξη» του Θάνου Πετρέλη για το lockdown στη Μύκονο

Φανερά εκνευρισμένος είναι ο Θάνος Πετρέλης με τα νέα μέτρα που ισχύουν και ειδικά για την Μύκονο η οποία μπήκε σε lockdwon εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως πέρα από το «κλείσιμο» στην Μύκονο, προβλέπει πως η κυβέρνηση θα κλείσει και εμάς πολύ σύντομα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Πετρέλης για κλείσιμο

Πετρέλης για κλείσιμο