Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου

Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις που υπάρχουν με την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής, λίγο καιρό μετά την έξοδό του από το Survivor 4, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται. Οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο ίδιος, σήμερα αισθάνεται λίγο καλύτερα.

H ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου μέσα από το νοσοκομείο

«Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στη φωτογραφία που ανέβασε.

Ηλίας Μπόγδανος νοσοκομείο

To βίντεο του Ηλία Μπόγδανου από το νοσοκομείο

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη.

Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς. Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών.

Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας».