Αφροδίτη Λατινοπούλου: Προκαλεί ξανά με την ανάρτηση της - «Όχι στην μητριαρχία»

Σήκωσε αντιδράσεις για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Προκαλεί ξανά με την ανάρτηση της - «Όχι στην μητριαρχία»

Με αφορμή τις συνεχόμενες στυγερές δολοφονίες στην χώρα μας, η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλησε να προχωρήσει σε μια αντίστοιχη ανάρτηση.

Λίγο μετά το έγκλημα στην Φολέγανδρο με θύμα 27χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφο της, το θέμα περί γυναικτονίας έχει έρθει στην επιφάνεια πιο πολύ από ποτέ.

Ωστόσο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλησε ξανά να κάνει την διαφορά και να προκαλέσει με την άποψη της, υποβιβάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις γυναίκες θύματα που πέφτουν νεκρές από τους ίδιους τους συντρόφους τους, με την ίδια να ζητά να σταματατήσει η μητριαρχία.

Η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου ανάρτηση

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ένα από τα άτομα που έχουν απασχολήσει ιδιαιτέρως την επικαιρότητα είναι σίγουρα η Αφροδίτη Λατινοπούλου λόγω των «παρατραβηγμένων» αλλά και.. οπισθοδρομικών απόψεων της.

Ωστόσο, η ίδια δεν σταματά να εκφράζει ανοιχτά την άποψη της για θέματα που απασχολούν το κοινό, όμως πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται αντίθετα με τα όσα υποστηρίζει, όπως για παράδειγμα η Σοφία Μουτίδου.

Τα hate σχόλια που λαμβάνει καθημερινώς είναι πράγματι πολλά, κάτι που την έφερε σε θέση να απευθυνθεί και να κάνει μήνυση στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μέσω λοιπόν μιας ανάρτησης της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε έντονα, μιας και δέχεται απειλές για την σωματική της ακεραιτότητα.

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου φωτογραφία

Η Λατινοπούλου σε νέα ανάρτηση της σχολίασε την πρώτη τρανς αθλήτρια σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετά τις αξύριστε μασχάλες και την ένταση που προκάλεσε στο Πρωινό λόγω των απόψεων της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αυτή τη φορά σχολίασε μέσα από ανάρτηση της την πρώτη τρανς αθλήτρια που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και θέλησε να γράψει λίγα λόγια...

«Με τον άκρατο δικαιωματισμό καμαρώστε τώρα στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες έναν πρώην άντρα, νυν γυναίκα να σαρώνει ως γυναίκα τα μετάλλια στους αγώνες. Η 43χρονη αθλήτρια έπαιρνε μέρος σε αντρικούς αγώνες μάλιστα πριν το 2013 οπότε έκανε και το Transitioning. Συγχαρητήρια», έγραψε.

Λατινοπούλου τρανς αθλήτρια