Νίκος Βέρτης για Βοσκόπουλο: «Μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας»

Συγκινεί το «αντίο» του στον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Βέρτης για Βοσκόπουλο: «Μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας»

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο, με τον Νίκο Βέρτη να συγκινεί με το δημόσιο αντίο του.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, προδομένος από την καρδιά του, σκόρπισε θλίψη και πένθος σε όλη την Ελλάδα, ιδίως στον καλλιτεχνικό χώρο -δείτε εδώ που κ πότε θα γίνει η κηδεία-.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Νίκος Βέρτης για θάνατο Τόλη Βοσκόπουλο

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου. Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...», έγραψε ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε την ίδια στιγμή και στον ΑΝΤ1 για τον τραγουδιστή

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας», είπε ο Νίκος Βέρτης και έκανε λόγο για «πρότυπο καλλιτέχνη και ανθρώπου.

«Αν η Ελλάδα είχε ένα θησαυροφυλάκιο της Τέχνης, ο Τόλης θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια αυτού του θησαυροφυλακίου».