Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκοπούλου - Είχε μείνει μισός

Τραβήχτηκε λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκοπούλου - Είχε μείνει μισός

Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκοπούλου που κυκλοφόρησε, με τον τραγουδιστή λίγο πριν πεθάνει να είναι φανερά αλλαγμένος και αδυνατισμένος.

Το πρωί της Δευτέρας η Ελλάδα και ιδίως ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, καθώς ένας από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές προδόθηκε από την καρδιά του, σε ηλικία 81 ετών, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο.

Ο ίδιος έκανε πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο, τόσο λόγω του κορωνοϊού όσο και της κατάστασης υγείας του που δεν ήταν καθόλου καλή.

Ωστόσο μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει η τελευταία φωτογραφία του που κάτι τον γύρο του διαδικτύου, η οποία είχε τραβηχτεί μερικές μέρες πριν «φύγει».

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα instastory της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου σε ταβέρνα της Χαλκίδας, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021. Όπως είναι πασιφανές, ο Τόλης Βοσκόπουλος φαίνεται εξαντλημένος και αρκετά αδυνατισμένος.

Η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου

Tελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκοπούλου

"Σπάει" τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 19/7 ο Τόλης Βοσκόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τις πιο δύσκολες στιγμές ωστόσο, περνάνε η γυναίκα και η κόρη του. Η πρώην σύζυγός του από την άλλη, Τζούλια Παπαδημητρίου, "έσκασε" τη σιωπή της, μιλώντας για τον "πρίγκιπα" του λαϊκού τραγουδιού.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Debater και στον Λάζο Μαντικό, μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως η κόρη της Χαρά, δεν είναι βιολογικό του παιδί.

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις, η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Παπαδημητρίου για την απώλεια του τραγουδιστή.