Δέχτηκε πρόταση για το Big Brother και η Δήμητρα Κατσαφάδου

Λέτε να γίνει Άννα Μαρία Ψυχαράκη 2;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέχτηκε πρόταση για το Big Brother και η Δήμητρα Κατσαφάδου

Μετά τον χωρισμένο που δέχτηκε πρόταση για το Big Brother και η Δήμητρα Κατσαφάδου φαίνεται πως ήρθε σε επικοινωνία με τον ΣΚΑΙ για να λάβει μέρος στο παιχνίδι και να μπει από τέλος Αυγούστου στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Σύμφωνα με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελαν να βρίσκεται στο σπίτι είναι η επιχειρηματίας - χημικός.

Φαίνεται όμως ότι η απάντηση της Δήμητρας Κατσαφάδου είναι μάλλον αρνητική.

Όλες οι λεπτομέρειες για την πρόταση που δέχτηκε η Κατσαφάδου για το Big Brother

«Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία υιοθεσίας γιατί έχω μια δυσκολία στην...», αποκάλυψε η Κατσαφάδου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε on air για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι «πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εδώ έχουν συνωμοτήσει πράγματα, γιατί μία από τις κοπέλες που φιλοξενώ στο σπίτι, είναι ένα κορίτσι υιοθετημένο που το είχαν αφήσει στα σκουπίδια. Μένει στο σπίτι. Προχθές είχα μία σκέψη να υιοθετήσω ένα παιδί, είμαι πολύ κοντά και μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνη», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε μετά την σοκαριστική ψυχανάλυση στην Κατερίνα Καραβάτου: «Ζω μεγάλες στιγμές. Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία της υιοθεσίας και είχα μια αναστολή. Έχω μια δυσκολία στην τεκνοποίηση λόγω άγχους και πραγματικά το έχω όνειρο να κάνω ένα ίδρυμα με εγκαταλελειμμένα παιδάκια».